Hlavní obsah

Slamák – stylový doplněk vašeho letního outfitu

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S příchodem června nastala vedra. Pokud se chcete uchránit před nemilosrdným sluníčkem, vsaďte na slaměný klobouk, který užijete jak venku u vody, tak ve městě. Vyberte si mezi nespočtem druhů a povyšte svůj outfit na novou úroveň!

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Chanel

Článek

Bez klobouku, bos, natloukl si nos. Básnička, která v létě platí dvojnásob. Pořiďte si proto elegantní slamák a neriskujte úžeh či jiné zranění. Přinášíme vám výběr těch nejlepších, které obchody letos nabízejí.

O slamácích bylo hodně slyšet již minulé léto, ale teprve letos se z nich stal hit číslo jedna. Zdaleka přitom nemusí sloužit jen jako účelový módní doplněk na dovolené.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Doutzen Kroesová

Foto: Profimedia.cz

Modelka Bella Hadidová v oversized slamáku

Slamák si totiž rozumí i s městskou módou. Stačí ho kombinovat například s lehkými bílými šaty v boho stylu nebo s roztrhanými denimovými šortkami a lněným topem.

V žádném případě ho ale nenoste ve spojení se sportovní či plážovou módou, která patří opravdu jen k moři či rybníku.

Foto: archiv firmy

Mango, 599 Kč.

Co se týče samotného výběru, fantazii se meze nekladou. A pokud si myslíte, že vám klobouky nesluší, pak věřte, že jste jich jenom vyzkoušela málo.

Letos jsou trendy zejména slamáky s širokou krempou, které spolehlivě ostíní nejen vaši hlavu, ale také tvář. Můžete se ale také setkat s klobouky, které jsou navrženy po vzoru kšiltu a nechávají temeno hlavy volně dýchat.

Foto: archiv firmy

Zara, 799 Kč.

Foto: archiv firmy

Mango, 599 Kč.

Vybírat můžete i mezi slamáky s nejrůznějším druhem zdobení. Klasikou jsou ty, které zdobí široké mašle, ale v obchodech najdete i takové, které na sobě mají i nejrůznější vyšité nápisy nebo jsou ozvláštněny mušličkami.

Foto: archiv firem

1) Tonak, 2300 Kč. 2) Reserved 599 Kč. 3) Tonak, 1600 Kč. 4)H&M, 299 Kč. 5) H&M, 299 Kč. 6) Zara, 799 Kč.

Foto: archiv firmy

Mango, 1299 Kč.

Foto: archiv firmy

Zara, 599 Kč.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám