Hlavní obsah

Stylová i na festivalu aneb Zamilujte si bohémskou módu

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Festivaly jsou u nás i ve světě čím dál tím populárnější. Svědčí o tom nejen jejich počet, ale také to, že v obchodech se to v letních měsících přímo hemží festivalovou módou. Vyměňte podpatky za pohodlné sandálky i vy a vyrazte s přáteli poslechnout si svoji oblíbenou hudbu ve stylovém oblečení.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Orsay

Článek

Festivaly jsou proslulé svou odlehčenou atmosférou, a proto není divu, že se na ně lidé oblékají v bohémském stylu. Pokud chcete být opravdu trendy, můžete se inspirovat návrhářskými kolekcemi na období jaro/léto 2019.

Co třeba zkusit celoháčkované šaty ve stylu značky Chloé, pod kterými můžete ukázat barevné plavky či spodní prádlo?

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Chloe

Jednou z hlavních výhod festivalu je, že se na nich můžete pořádně vyřádit, a to i co se oblečení týče.

Zapomeňte na minimalismus i eleganci, letí třásně, kožené doplňky a hravý boho styl.

Foto: archiv firem

Krátké šaty, Esprit, 1699 Kč. Nazouváky, Zara, 699 Kč. Brýle, Muscat, 3199 Kč. Ledvinka, Zara, 999 Kč. Pantofle, Urbanlux, 1204 Kč. Kabelka, H&M, 899 Kč. Černé šaty, H&M, 699 Kč. Dlouhé šaty, Marks & Spencer, 1499 Kč

Oblékněte si například denimovou sukni a k ní roztrhané tričko vaší oblíbené kapely, nebo vsaďte na kontrast a zkuste kombinovat krajkované šaty s robustním páskem, koženým křivákem a kovbojskými botami.

Foto: archiv firem

Šaty Free People (prodává Zalando), 2225 Kč. Sandálky, Teva, 2199 Kč. Žabky, Zara 999 Kč. Tričko, H&M, 399 Kč. Sukně, Marks&Spencer, 949 Kč. Džínová bunda, Zara, 799 Kč.

Beznadějné romantičky zase mohou sáhnout po vzdušných šatech, které mohou doplnit hedvábným šátkem do vlasů a tzv. gladiátorkami, tedy sandály se šněrováním kolem kotníků.

Co se týče doplňků, vsaďte na malou kabelku nebo módní ledvinku, která je praktická, a navíc může suplovat roli pásku.

Foto: archiv firem

Šaty na ramínka, H&M, 799 Kč. Pásek, Mango, 599 Kč. Šátek, Zara, 199 Kč. Kovbojské boty, Mango, 1299 Kč. Šaty bílé, Orsay, 999 Kč. Sandálky, Zara, 799 Kč. Šaty dlouhé, H&M, 899 Kč

Inspirace Coachellou

Pokud chcete na festival zvolit něco extra, nebojte se inspirovat americkou Coachellou - tato hudbou nabitá akce je totiž mezinárodní pojem a každý rok se na ni vydávají ty nejznámější celebrity, modelky a módní blogerky z celého světa.

Ty pak předvádějí extravagantní módní kreace, které můžete napodobit i vy. Co zkusit třeba overal v boho stylu nebo síťovaný top, pod kterým můžete nechat vykukovat výrazné spodní prádlo?

Foto: Profimedia.cz

Blogerka Camila Coelho na festivalu Coachella

Foto: Profimedia.cz

Blogerka Aimee Song na festivalu Coachella

Foto: Profimedia.cz

Blogerka Aimee Song na festivalu Coachella

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám