Hlavní obsah

Leopardí sukně čtyřikrát jinak

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Leopardí vzor je stejně jako i ostatní zvířecí vzory opravdu trendy. Pokud nevíte, jak ho zakomponovat do svého šatníku, inspirujte se celebritami a pořiďte si módní saténovou sukni s tímto potiskem. Dá se nosit jak na večírek, tak do práce, ale i na běhání po městě s teniskami. Nevěříte? Přesvědčte se.

Foto: Profimedia.cz

Zleva zpěvačka Mollie Kingová, návrhářka Victoria Beckhamová, modelka Kate Bocková

Článek

Do města

Pokud sháníte kousek, ve kterém se vám podaří překonat i ta největší vedra, pak je pro vás saténová midi sukně s leopardím vzorem ideální volbou. Nejen, že na těle působí chladivým dojmem, navíc na ní nejsou vidět skvrnky od potu.

Foto: archiv firem

Košile, Lindex, 699 Kč. Pásek, H&M, 349 Kč. Kabelka, Kate Spade (prodává Zalando), 3270 Kč. Sandálky, Zara, 999 Kč. Sukně, Gianni, orientační cena 8000 Kč.

Kombinovat ji můžete s volnou modrou či bílou košilí a celek pak doplnit pohodlnými sandály bez podpatku.

Do práce

Leopardí sukni můžete snadno vynosit i do pracovního prostředí, kde je vyžadovaná elegance. Stačí ji doplnit jednoduchou a jednobarevnou halenkou s vázáním a delším černým sakem.

Foto: archiv firem

Sako, Lindex, 800 Kč. Sandálky, H&M, 749 Kč. Balerínky, H&M, 699 Kč. Halenka, Lindex, 599 Kč. Sukně, Gianni, orientační cena 8000 Kč. Kabelka, Pietro Filipi, 3995 Kč.

Přidejte páskové sandálky na podpatku nebo obyčejné balerínky například v červené barvě a nezapomeňte na velkou kabelku, do které se vám vejdou veškeré nezbytnosti na pracovní den.

Na večírek

Saténové sukně jsou obecně velmi variabilní. Dají se nosit jak s teniskami na den, tak s vysokými podpatky na večer. Pokud navíc zvolíte tu se zvířecím vzorem, pak si můžete být jistá, že budete hvězdou každé party. Doplňte ji jednoduchým topem s výstřihem do véčka a zlatou bižuterií.

Foto: archiv firem

Kožená bunda, H&M, 4499 Kč. Boty, Zara, 999 Kč. Tílko, H&M, 349 Kč. Kabelka, Cocinelle (prodává eObuv), 6768 Kč. Náušnice, H&M, 299 Kč. Sukně, Gianni, orientační cena 8000 Kč.

Na pochůzky

Pokud vás čeká náročný den plný zařizování, tak se nejspíš neobejdete bez pohodlné obuvi. Nebojte se sáhnout rovnou po teniskách, které jsou trendy, a navíc už se zdaleka nenosí jen ke sportovnímu oblečení.

Foto: archiv firem

Tričko, H&M, 249 Kč. Batoh, který se dá složit na psaníčko, Alex Monhart, 7550 Kč. Džínová bunda, Zara, 799 Kč. Tenisky, Adidas, 3 699 Kč. Sukně, Gianni, orientační cena 8000 Kč.

Pokud zvolíte model v neutrálním odstínu, tak si je můžete s klidem obléci i k saténové sukni, bílému tričku a džínové bundě. Pro sjednocení looku zapomeňte na kabelku a raději zvolte designový vak či batoh.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám