Hlavní obsah

Spací úbor do tropických letních nocí

Horké letní noci přímo vybízejí k posezení s přáteli. Na spánek ale ideální nejsou. I proto je důležité nepodcenit výběr nočního prádla.

Foto: archiv firmy

Jednodílné pyžamo, Tchibo, 599 Kč

Článek

Při výběru nočního prádla vsaďte na lehké a prodyšné přírodní materiály. Nejlepší volbou jsou příjemné bavlněné nebo hedvábné noční košilky, které doslova klouzají po těle.

Praktické jsou také komplety složené z kraťasů a tílka. V těch navíc můžete trávit i dlouhá víkendová rána, kdy konečně nemusíte nikam pospíchat.

Foto: archiv firem

Zleva: Set na spaní, Marks & Spencer, 999 Kč. Set, Marks & Spencer, 999 Kč. Košilka, Intimissimi, 1749 Kč. Top, Intimissimi, 1149 Kč. Kraťasy, Intimissimi, 749 Kč. Saténová košilka, F&F, 399 Kč.

Pokud máte raději modely s dlouhými nohavicemi, vsaďte na pyžamo ze 100% lnu. Tento materiál je skvěle prodyšný a má na tělo doslova ochlazující účinky. Navíc dobře odvádí pot a nezadružuje pachy.

Podle jakých parametrů vybírat sluneční brýle

Styl

Co se týče barevných kombinací - fantazii se meze nekladou. Elegantní volbou jsou modely v neutrálních barevných tónech. Letos se ale nosí zejména modely v pastelových odstínech a výjimkou nejsou ani pyžama s exotickými květinovými vzory.

Foto: archiv firem

Zleva: Košilka, Intimissimi, 3399 Kč. Zelený set, Lisca, 1219 Kč. Pruhovaný set na spaní, Marks & Spencer, 1199 Kč. Bílý set na spaní, Lindex, 699 Kč. Set, Lindex, 999 Kč.

Foto: archiv firmy

Košilka, Tchibo, 449 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Stylové kousky nejen na dovolenou

Období letních dovolených je tu, a to je ten nejvyšší čas popřemýšlet nad tím, co všechno si s sebou zabalit. Udělejte si prázdninový seznam dopředu a vyhněte...

Výběr článků

Načítám