Hlavní obsah

Stylové kousky nejen na dovolenou

Období letních dovolených je tu, a to je ten nejvyšší čas popřemýšlet nad tím, co všechno si s sebou zabalit. Udělejte si prázdninový seznam dopředu a vyhněte se tak shánění věcí těsně před odjezdem.

Foto: archiv firmy

Zleva: Lněná halenka, Marks & Spencer, 1299 Kč. Šaty, Marks & Spencer, 799 Kč. Tunika, Marks & Spencer, 1399 Kč

Článek

Chystáte se užívat si moře a odpočinku na sluncem zalité pláži? V tom případě vám v kufru nesmí rozhodně chybět plavky, ideálně vícero modelů. Plánujete si na letošní dovolenou pořídit nový stylový kousek?

Z aktuálních letních kolekcí plavek, které hrají nejrůznějšími střihy, barvami a styly, si určitě vyberete. Jaké modely jsou nejvíc trendy?

Letošní léto patří veselým barvám. Odvažte se a sáhněte po plavkách ve výrazných sytých nebo neonových odstínech.

Foto: archiv firmy

Neonové barvy jsou trendy. Horní díl, 1799 Kč. Spodní díl, 899 Kč. Obojí Terezie Trusinová.

Hitem jsou také kousky v neutrálních zemitých tónech v safari stylu. Ale nosí se i proužky, květinové, tropické nebo zvířecí vzory. Vybrat si můžete také ze široké škály střihů. Nechybí samozřejmě ani jednodílné plavky.

Foto: archiv firem

Zleva: podprsenka 150 Kč, kalhotky 150 Kč. Obojí C&A. Podprsenka 499 Kč, kalhotky 399 Kč. Obojí Lindex. Podprsenka 449 Kč, kalhotky 399 Kč. Obojí Lindex. Přehoz, C&A, 698 Kč

Módní inspirace: Královna Letizia

Styl
Foto: archiv firem

Kaftan, Liu Jo (prodává Modivo), 1790 Kč. Lněné šortky, F&F, 449 Kč. Top, s.Oliver, 999 Kč. Klobouček, Marks & Spencer, 599 Kč. Gumové sandály, Crocs (prodává Urbanlux), 1519 Kč

Kromě plavek nezapomeňte ani na pohodlné a vzdušné plážové oblečení. Ideální volbou jsou lehoučké kaftany, kimona, bavlněné plážové šaty nebo letní maxi šaty, které využijete i na procházky po místních památkách.

Foto: archiv firem

Šaty, Lindex, 1299 Kč. Tunika, s.Oliver, 999 Kč. Košík, s.Oliver, 1399 Kč. Pásek, s.Oliver, 699 Kč. Nazouváky, Gino Rossi (prodává CCC), 1699 Kč. Tělové žabky, F&F, 199 Kč

Jak nosit klasickou bílou košili podle celebrit

Styl
Foto: archiv firmy

Plážové pareo, Astratex, 349 Kč

Dopřejte dovolenou i vašim nohám a místo podpatků si do kufru přibalte pohodlné žabky, komfortní pantofle nebo nízké sandály.

V prázdninové výbavě by vám neměla chybět ani prostorná letní taška, do které ukryjete všechny plážové nezbytnosti. Na procházky mimo pláže zase využijete menší univerzální kabelku z přírodních materiálů.

Foto: archiv firem

Šaty, s.Oliver, 1999 Kč. Crossbody kabelka s mušlemi, Desigual (prodává Zoot), 1899 Kč. Béžová kabelka do ruky, Gino Rossi (prodává CCC), 2599 Kč. Kabelka proutěná, Deichmann, 649 Kč. Klobouk, s.Oliver, 699

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám