Hlavní obsah

Jaké jsou trendy v letní obuvi pro letošní rok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tropické dny mají za následek to, že chceme chodit co nejvíce na lehko. Přichází proto čas vzdušných šatů a otevřených bot. Jaké se letos budou nosit?

Foto: archiv firmy

Boty, Deichmann, 599 Kč

Článek

Nejvděčnějšími modely jsou jednoznačně sandály a pantofle. Letos se vrací zejména v „chunky“ variantě.

Robustní modely na vysoké platformě, případně doplněné navíc o mohutný blokový podpatek, se totiž staly jedním z top trendů aktuální letní sezony.

Foto: archiv firem

1. Gino Rossi (prodává CCC), 1899 Kč. 2. Pantofle, CCC, 1099 Kč. 3. Pantofle, Crocs (prodává Urbanlux), 1999 Kč. 4. Pantofle, Högl, 3999 Kč. 5. Sandály, Deichmann, 999 Kč. 6. Crocs (prodává Urbanlux), 1519 Kč

Oblíbené zůstávají také minimalistické modely v přírodních barevných odstínech. Vybírejte mezi jednoduchými páskovými nebo těmi, které zdobí efektivní přezka.

Foto: archiv firem

1. Pantofle, Gino Rossi (prodává CCC), 2199 Kč. 2. Pantofle, Birkenstock (prodává Flexdog), 1999 Kč. 3. Nazouváky, Matt & Nat (prodává Urbanlux), 2590 Kč. 4. Sandály, Deichmann, 649 Kč. 5. Nazouváky, Matt & Nat (prodává Urbanlux), 2090 Kč

V případě, že ani v létě nesundáváte oblíbené tenisky, vybírejte mezi lehkými a prodyšnými modely, které zajistí noze patřičný komfort.

Tenisky New Balance jsou vhodné i pro širší nohu, a navíc jsou z 50 % vyrobené z recyklovaného materiálu. Skvělou alternativou jsou také letní espadrilky.

Foto: archiv firem

1. Espadrilky, Toms (prodává Urbanlux), 1799 Kč. 2. Toms (prodává Urbanlux), 1799 Kč. 3. Tenisky, New Balance, 2599 Kč. 4. Converse, 2160 Kč. 5. Tenisky, Gino Rossi (prodává CCC), 1899 Kč. 6. Espadrilky, Toms (prodává Urbanlux), 1699 Kč

Dámské espadrilky se nosí bez ponožek nebo punčocháčů, protože vypadají skvěle na bosých nohou. Charakteristickým rysem této obuvi je podrážka vyrobená z pletené trávy.

Foto: archiv firmy

Espadrilky s gumovou podrážkou, Toms (prodává Urbanlux), 1699 Kč

Foto: archiv firmy

Deichmann, 669 Kč

Mokasíny patří k nadčasové britské klasice, se kterou nikdy nešlápnete vedle. Pokud vám v botníku ještě chybí, vsaďte na ně a pořiďte si letos alespoň jeden pár.

Oceníte nejen komfort této obuvi, ale také univerzálnost při kombinování s různými outfity. Navíc není potřeba perfektní pedikúry!

Foto: archiv firem

Mokasíny - 1. Deichmann, 699 Kč. 2. Deichmann, 699 Kč. 3. Wittchen, 4759 Kč. 4. Gino Rossi (prodává CCC), 2399 Kč

Na vysoké noze

Nošení bot na podpatku přináší mnoho výhod. I přes mírné nepohodlí totiž skvěle prodlouží postavu, a navíc působí nesmírně elegantně a žensky.

Letošní trendy jdou navíc pohodlí naproti. Zapomeňte na klasické vysoké jehlové podpatky, tuto sezonu jsou trendy podpatky kolem 5 centimetrů. Horkým hitem jsou klasické nazouváky, páskové sandály, ale také žabky.

Foto: archiv firem

1. Högl, 4749 Kč. 2. Högl, 3199 Kč. 3. Sandály na podpatku, Gino Rossi (prodává CCC), 1899 Kč. 4. Žabky, Gino Rossi (prodává CCC), 1899 Kč. 5. Nazouváky, Gino Rossi (prodává CCC), 1899 Kč. 6. Sandály, Crocs (prodává Urbanlux), 1799 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

V čem vyrazit na romantický piknik

Slunečné dny přímo vybízejí k trávení volného času v přírodě. Využijte jich a udělejte si piknik s vaším partnerem nebo kamarádkami. Stačit vám bude deka...

Jak nosit klasickou bílou košili podle celebrit

Bílá košile by měla být základem nejen pánského, ale také dámského šatníku. Jedná se o nadčasový a variabilní kousek, který vás zachrání vždy, když nevíte, co...

Výběr článků

Načítám