Hlavní obsah

Midi šaty do každého ročního období

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dost bylo tepláků a džínů. Probuďte v sobě ženskost navzdory zimnímu počasí a pořiďte si stylové šaty v délce do půli lýtek, které užijete po celý rok. Jaké si vybrat a s čím je kombinovat?

Foto: archiv firem

Košilové šaty, Marks & Spencer, 1499 Kč.

Článek

Ačkoliv je komfort v současné situaci na prvním místě, nezapomeňte na svoji ženskost. Slušivé šaty v midi délce vám dodají na sebevědomí a pohled na vás pak jistě potěší i vašeho partnera. Stačí jen zvolit střih, který nejlépe padne vaší postavě.

Košilové a zavinovací šaty dokážou postavu opticky zeštíhlit. Navíc podpoří siluetu přesýpacích hodin. Rozšířené modely zase skvěle vyniknou na štíhlých postavách.

Foto: archiv firem

Zleva šaty, C&A, 798 Kč. F&F, 649 Kč. F&F, 649 Kč. Marie Lund (prodává Van Graaf), 2999 Kč. Marie Lund (prodává Van Graaf), 2999 Kč. Růžové boty, Gino Rossi (prodává CCC), 1499 Kč. Modré mokasíny, Högl, 2999 Kč.

Jak dokáže oblečení změnit naši náladu

Styl
Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Hermès.

Foto: archiv firem

Zleva šaty, Marks & Spencer, 1299 Kč. s.Oliver, 2599 Kč. F&F, 699 Kč. Kotníkové boty, H&M, 899 Kč. Kabelka, s.Oliver, 1699 Kč. Tenisky na platformě, Högl, 4299 Kč.

Midi délka je už sama o sobě trefou do černého. Schová silnější hýždě a upozorní na štíhlé kotníky.

Co se týče designu, vsaďte raději na drobnější vzor, který působí elegantně a snadno se kombinuje se zbytkem garderóby. Co třeba nadčasové puntíky, romantické květy nebo provokativní zvířecí vzory?

Foto: archiv firem

Zleva šaty, s.Oliver, 3599 Kč. F&F, 699 Kč. F&F, 449 Kč. Zleva boty Gino Rossi (prodává CCC), 1899 Kč. Marks & Spencer, 1299 Kč. Högl, 2999 Kč. Kabelka, Wittchen, 2989 Kč.

Nejžádanější tenisky roku 2021

Styl
Foto: archiv firem

Košilové šaty, Marks & Spencer, 1499 Kč.

V zimě noste midi šaty společně s tlustými punčocháčemi. Skvělé jsou například ty s příměsí kašmíru. Pak už je stačí doplnit jen kotníčkovými botami či kozačkami pod kolena a ladícím kabátem.

Na jaře pak vsaďte na barevné lodičky, mokasíny či nazouváky a sexy koženou bundu.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Victoria Beckham

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám