Hlavní obsah

Inspirujte se kancelářskou módou z dílny Fendi

Značka Fendi během Týdne módy v italském Miláně, který probíhal od 21. do 27. února, představila novou kolekci určenou pro období podzim/zima 2023. Působivá módní show, jejíž kulisy připomínaly kaleidoskop, byla plná nadčasových módních kousků. Inspirujte se elegantní módou, která je jako dělaná do kanceláře.

Přehlídka Fendi na milánském Týdnu módyVideo: Reuters

 
Článek

Milánský týden módy navazoval na stejný formát v New Yorku a Londýně. Návrháři během nich představují to nejlepší ze své tvorby. Zimní edice představila novinky pro období podzim/zima 2023-2024.

Hlavní návrhář značky Fendi Kim Jones představil kolekci plnou elegance a nadčasových střihů. Nechyběly kalhotové kostýmy šité na míru, které ozvláštňovaly neotřelé detaily.

Mezi jednotlivými modely byly k vidění také úpletové, nařasené a žebrované šaty a rovněž kabáty zdobené třpytivou podšívkou s flitry.

Inspirací se Jonesovi stala návrhářka šperků Delfina Delettrez Fendi, která s oblibou nosila archivní modely své rodinné značky.

Jonesova barevná paleta se držela hlavně v odstínech bledě modré, šedé, krémové, hnědé a černé.

Milánský týden módy zavítal na více než 50 přehlídkových mol, kde se představila velká jména, jako jsou Giorgio Armani, Prada, Gucci a Dolce & Gabbana, ale i mnozí další.

Street style z Kodaně přinesl opět neotřelou podívanou

Styl

Večerní róby z pařížského Haute couture týdne módy

Styl

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám