Hlavní obsah

Elegantní oblečení do deště

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nenechte se zaskočit deštivými přeháňkami a nepříjemným větrem. Vyzbrojte se do nečasu nepromokavými gumáky a voděodolnými či větru vzdornými svršky, díky kterým budete i po celodenním pobíhání v dešti pořád v suchu.

Foto: Profimedia.cz

Princezna Kate s manželem a švagrem

Článek

Deštivé počasí nemusí znamenat, že musíte zanechat svůj smysl pro styl doma. Právě naopak, deštivé dny mohou být skvělou příležitostí ukázat svou kreativitu a oživit svůj šatník elegantními a praktickými kousky. Bez ohledu na to, zda jdete do práce, na schůzku nebo jen na procházku, zde je několik tipů, jak zůstat elegantní i v dešti.

1. Kvalitní deštník: Základem elegantní módy do deště je kvalitní deštník. Volba by měla padnout na ten s pevnou konstrukcí a odolným pláštěm. Volte decentní model v neutrálních barevných tónech. Skvěle vypadají i modely s tartanovou kostkou.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Hermès

2. Elegantní pláštěnka: Vsaďte na stylové městské pláštěnky, které zastanou funkci kabátu, a navíc ochrání před vodou váš pracovní či volnočasový outfit. Vybírat můžete mezi módními károvanými modely, ale i elegantními béžovými pláštěnkami, ke kterým můžete sladit i holínky.

Skvělou alternativou může být i trenčkot, který přidává jakémukoli outfitu šmrnc. Volte voděodolný materiál a délku, která vám bude sedět. Kabát ve stylu trench je nejen elegantní, ale také vám poskytne dostatek ochrany před nepříznivým počasím.

Trendy pleteniny na přechodné období

Styl
Foto: archiv firem

Zleva: Pláštěnka, H&M, 429 Kč. Krátké holínky, Boss, 1349 Kč. Taška, C&A, 698 Kč. Svetr, Lindex, 1299 Kč

3. Voděodolné boty: Nezapomínejte na nohy! Vyberte si holínky, které se snadno čistí a nevypadají příliš sportovně. Můžete zvolit jednoduchý design nebo ty s decentními ozdobami.

4. Kvalitní kabelka: Vaše oblíbená kabelka by měla být odolná proti vlhkosti, aby si uchovala svůj vzhled. Volte materiály, jako je voskovaná kůže nebo nylon. Kabelka by měla být dostatečně prostorná na uložení deštníku, pokrývky na hlavu a dalších nezbytností.

Foto: archiv firem

Parka, Barbour (prodává Zalando), orientační cena 5 tisíc Kč. Holinky, Deichmann, 499 Kč. Klobouček, Fjällräven, 1129 Kč. Svetr, Ralph Lauren, 4800 Kč. Šála, C&A, 350 Kč

Foto: archiv firem

Pláštěnka, H&M, 429 Kč. Holinky, Hunter (prodává eobuv), 1829 Kč. Mikina, Barbour (prodává Zalando), 1200 Kč. Deštník, Barbour, 1610 Kč

Džínové sukně vracejí úder. Nosí se midi

Styl

Kancelářská elegance: Nové kousky na nadcházející sezonu

Styl

Může se vám hodit na Zboží.cz: Deštníky, Pláštěnky, Holínky, Nylonové kabelky, Mikiny, Svetry

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám