Hlavní obsah

Džínové sukně vracejí úder. Nosí se midi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte univerzální módní kousek, který můžete nosit po celý rok a bude se vám snadno kombinovat? Vsaďte na trendy denimovou sukni v midi délce. Poradíme vám, jak ji začlenit do vašeho stávajícího šatníku.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: zpěvačka Ashley Robertsová, hotelová dědička Nicky Rothschildová, herečka Steph Davisová

Článek

Džínové sukně se drží na vrcholu již několik desetiletí a staly se do jisté míry módní stálicí. Jediné, co se proměňuje, je jejich délka. Letos se vrací ty, které sahají do půli lýtek, ale i níž - tzv. midi. Nebojte se ale příliš konzervativního looku, často je zdobí vysoký rozparek.

Denim letos ovládl přehlídková mola a to znamená jediné, džínové kousky budou trendy i nadcházející sezonu.

Džínovou sukni ve stylu Y2K vynesla jedna z nejúspěšnějších současných modelek Bella Hadidová na přehlídce značky Givenchy a další celebrity a módní influenceři na sebe nenechali dlouho čekat.

  • Y2K je označení pro vážnou softwarovou chybu, kterou udělali programátoři v roce 2000. Nyní se tento výraz používá pro označení módního stylu, který kraloval právě na přelomu tisíciletí a nyní se těší velké popularitě u generace Z (tzv. internetová generace, děti nového tisíciletí).
Foto: Profimedia.cz

Přehlídka Givenchy

Denim - ideální materiál na přechodné období

Styl

Jedním z klíčových atributů džínové sukně v midi délce je její všestrannost. Díky svému střihu a materiálu může být snadno upravena na různé příležitosti. Zde jsou některé způsoby, jak lze tuto sukni nosit:

  1. Každodenní look: Kombinace džínové sukně s tričkem a teniskami vytvoří dokonalý, avšak neformální vzhled pro každý den. Tento outfit je skvělý pro vycházky, nákupy nebo setkání s přáteli.
  2. Elegantní look: Stačí si k džínové sukní obléci košili a doplnit outfit krásnými balerínami či botami na nízkém podpatku (velmi módní jsou i černé kotníčkové boty). Tento styl je ideální pro pracovní prostředí, schůzky, nebo dokonce slavnostní večeři.
  3. Street style: S džínovou sukní lze vytvořit skvělý look podle aktuálních trendů. Spárujte sukni s crop topem, oversized bundou a trendy teniskami nebo třeba kozačkami v kovbojském stylu.
  4. Letní elegance: V letních měsících může být džínová sukně skvělou volbou pro elegantní letní outfity. Stačí ji zkombinovat s lehkým topem a páskovými sandály.
  5. Zimní klasika: Naopak v zimě stačí vyměnit halenku za kašmírový svetřík, přidat punčocháče a vysoké kozačky pod kolena.

Lucie van Koten: Udržitelnost je jako dieta

Styl

Barbie mánie: Zamilujte si módní kousky v odstínech růžové

Styl

Může se vám hodit na Zboží.cz: Dámské sukně

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám