Hlavní obsah

Celebrity nosí žlutou, zamilujte si ji i vy

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zapomeňte na tmavé barvy, které dominovaly našemu šatníku celou zimu. Přichází jaro a s ním i jasně žlutá barva, která stejně jako v minulém roce patří mezi letošní hlavní trendy. Svědčí o tom i velké množství celebrit, které vyrazily na přehlídky v rámci newyorského týdne módy právě ve žluté barvě. Podívejte se, jak jim sluší.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Shailene Woodleyová

Článek

Podle barevné typologie žlutá symbolizuje svobodu, pocit souladu, veselost, otevřenost a uvolnění. Možná i proto si ji módní návrháři opět vybrali do svých kolekcí na nadcházející sezonu.

Pokud si nevíte rady, jak tuto optimistickou barvu zařadit do svého šatníku, inspirujte se hvězdným stylem celebrit na jednoduché, ale efektní kombinace.

Příkladem může sloužit modelka Emily DiDonatová, která vsadila na kanárkově žlutou blůzu s balónovými rukávy, kterou vhodně doplnila jednoduchými černými cigaretovými kalhotami a lodičkami ve stejné barvě. Šmrnc celkovému looku dodaly i stažené vlasy a jednoduché doplňky.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Emily DiDonatová ve žluté blůze

Další variantou, na kterou vsadila herečka Virginia Gardnerová, je vybrat si žluté šaty, u kterých odpadá problém s kombinováním. Stačí je totiž doplnit kabátkem a vhodně zvolenými doplňky a máte o outfit postaráno.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Virginia Gardnerová ve žlutých šatech

V případě, že bude chladné počasí přetrvávat i v prvních jarních měsících, můžete se inspirovat mrazuvzdorným outfitem blogerky a influencerky Xenie Adontsové v podobě teplého žlutého svetru a ladící šály, která ochrání váš krk před všudypřítomnými angínami. Šikovnější dámy si navíc takovýto komplet mohou uplést i samy doma.

Foto: Profimedia.cz

Módní blogerka Xenia Adontsová ve žlutém svetru a šále

Pokud se barev nebojíte, a naopak si v nich celoročně libujete, co takhle sladit celý outfit do jedné barvy? Herečka Calu Riverová nebo modelka Liya Kebedeová jsou příkladem toho, že žlutá i v širším měřítku vypadá opravdu stylově.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Calu Riverová v celožlutém outfitu

Foto: Profimedia.cz

Modelka Liya Kebedeová ve žlutém svetru

Dalším příkladem, jak vpustit tuto jarní barvu do svého šatníku, je pořídit si trendy kabátek, který můžete nosit takřka se vším. Herečka Shailene Woodleyová ho sladila na elegantní způsob s širokými šortkami a bílou blůzou, ale vy můžete klidně vsadit na klasický denim a top podle vašeho uvážení. Modrá a žlutá si spolu totiž ohromně rozumí!

Foto: Profimedia.cz

Herečka Shailene Woodleyová ve žlutém kabátku

Může se vám hodit na Seznam:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám