Hlavní obsah

Šest mladíků zemřelo při autonehodě na Slovensku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

Při vážné dopravní nehodě přišlo v sobotu ráno u obce Pozdišovce na východě Slovenska o život šest lidí. Automobil se šesti mladými muži havaroval poté, co řidič sjel ze silnice a ve vysoké rychlosti naboural do betonového sloupku vedle krajnice.

Foto: zámek Konopiště
Článek

"K nehodě došlo před čtvrtou ráno na státní silnici mezi obcemi Pozdišovce a Trhovište v okrese Michalovce," řekla ČTK košická policejní mluvčí Jarmila Petrová.

Mladíci pocházeli z jedné obce

Řidič, který se narodil v roce 1970, jezdil ve vypůjčeném autě Opel Astra a vezl dalších pět známých. "Přejel s autem na levou stranou silnice a narazil do betonového sloupku. Celá osádka vozidla byla na místě mrtvá," uvedla mluvčí, podle níž obětem nepomohl ani rychlý zásah záchranné služby.

Muži byli ve věku od 17 do 29 let a pocházeli z obce Slanská Huta v okrese Košice-okolí. Škodu na automobilu policie odhaduje na zhruba 300 tisíc slovenských korun; přesnou příčinu havárie i to, zda měl řidič v krvi alkohol, určí až soudní pitva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám