Hlavní obsah

Demilitarizujeme NATO a první na řadě je Polsko, blouzní Kadyrov

Připravujeme grandiózní plán na demilitarizaci Severoatlantické aliance, prohlásil čečenský vůdce Ramzan Kadyrov. Hned po dobytí Kyjeva je podle Kadyrova na řadě Polsko. Čečenskému vůdci se nelíbí, že se Polsko stalo nejvýznamnějším podporovatelem Ukrajiny během války.

Foto: Chingis Kondarov, Reuters

Ramzan Kadyrov

Článek

„Již vyvíjíme plán demilitarizace zemí NATO a první v řadě po dobytí Kyjeva je Polsko,“ napsal Kadyrov na sociální síti Telegram. Válku s Ukrajinou čečenský vůdce nazývá „posvátným bojem proti satanismu“.

Varoval před „nepřítelem, který je již na území Ruska“, jeho ekonomikou a informační silou. Kadyrov slíbil, že Rusové ho vyženou od svých hranic na Ukrajině a v zemích NATO „ho zlikvidují“.

Polsko koupí jihokorejská letadla, děla a tanky

Zahraniční

„Na světě dnes není nikdo, kdo by promluvil proti pekelné ohavnosti šířené Západem, kromě Ruska,“ uvedl a pokračoval: „Jsme připraveni pokračovat v plnění rozkazů, abychom snadno obsadili Kyjev a země NATO“.

„Obrana státu nemusí nutně čekat, až nepřátelské tanky překročí naše hranice. Nepřítel je již na území naší ekonomiky, našeho informačního pole, našich nápadů a dlouhodobých plánů. Na Ukrajině ho odháníme. A v zemích NATO skončíme!“ řekl Kadyrov.

Zelenskyj: Příměří až po vrácení území. Rusko je najezená velryba, co chce pauzu

Válka na Ukrajině

Reklama

Výběr článků

Načítám