Hlavní obsah

Při nehodě v USA zemřelo pět dětí, boural šestnáctiletý chlapec

Novinky, Magdalena Matoušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při dopravní nehodě na dálnici v americkém státě New York zemřelo v neděli pět dětí. Policie se domnívá, že auto řídil 16letý chlapec, který narazil do stromu, a auto poté začalo hořet. Uvedla to agentura AP. Nehodu přežil pouze jeden pasažér, devítiletý chlapec.

Místo nehody v New Yorku, při které zemřelo pět dětí ve věku 8 až 17 letVideo: WABC-TV, AP

 
Článek

Vážnou nehodu v Hutchinson River Parkway na severním předměstí New Yorku nepřežili v neděli ráno čtyři chlapci a a jedna dívka. Řidiči bylo zřejmě 16 let, což je spodní hranice věku, kdy může americký občan získat řidičský průkaz.

Nejmladší oběti bylo 8 a nejstarší 17 let. Jejich totožnost zatím nebyla zveřejněna. Šestý pasažér, devítiletý chlapec, přežil díky tomu, že jel v nákladovém prostoru auta a utekl zadními dveřmi.

Celá skupina pochází z jedné rodiny a žila v americkém státě Connecticut. Podle informací tamějšího školního inspektora Matta Conwaye se rodina do New Havenu v Connecticutu přistěhovala teprve nedávno. Dříve bydlela právě v New Yorku.

Nejméně osm lidí zemřelo po převrácení dvou člunů u pobřeží San Diega

Zahraniční

Reklama

Výběr článků

Načítám