Hlavní obsah

Tramvajová výluka v Ostravě

Novinky, Josef Zajíc

Ve dnech 5. a 6. dubna dojde v rámci stavby propojení ulic Plzeňská - Pavlovova na tramvajové trati č. 11 pod mostem Mládeže v Ostravě-Zábřehu k obousměrné tramvajové výluce.

Foto: Josef Zajíc

Výluka tramvají č. 11. Konkrétní místo, které je důvodem výluky. Stav 2.4.2014

Článek

Výluka je naplánovaná z důvodu montáže ocelové konstrukce lávky pro pěší, která se bude umísťovat pod jižní opěru mostu Mládeže.

Tramvajová linka č. 11 začíná na smyčce tramvají na Hlučínské - pokračuje po Nádražní ulici na Náměstí republiky a pak přes Mariánské Hory k zastávce Nová Ves, vodárna. Zatáčí vlevo směr Nádraží Vítkovice přes zastávku Kotva až k zastávce Zábřeh.

Tramvajová výluka bude mezi zastávkami Nádraží Vítkovice - Zábřeh nahrazena náhradní autobusovou dopravou (NAD).

Poslední spoje jedoucí po své trase před zahájením výluky: Výjezd ze zastávky Hlučínská 7:08 hodin v sobotu 5. dubna. Výjezd ze zastávky Zábřeh v sobotu 5. dubna v 7:50 hodin - Nádraží Vítkovice 7:59.

Výluka začne v sobotu 5. dubna v 8:00 hodin a bude ukončena v neděli 6. dubna v 18:00 hodin.

V době výluky pojede tramvaj č. 11 na trase: Hlučínská (Plynárny) - Karolina - Mariánské náměstí - Nová Ves Vodárna - Pavlovského - SPORT ARÉNA - Most Čs. Armády (přestup na / z NAD) - Nádraží Vítkovice a zpět.

Trasy náhradní autobusové dopravy v době konání výluky: Nádraží Vítkovice - Most Čs. armády (přestup na / z tramvaje) - Hotel Bělský les - Kpt. Vajdy - Zábřeh vodárna - Kino Luna - Zábřeh a zpět.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám