Hlavní obsah

Zpěvák David Deyl s rodinou na Štědrý večer nejdříve rozbalí dárky, teprve pak večeří

Zpěvák David Deyl proslul především díky romantickým písním, a protože láska je součástí Vánoc, oblíbený hudebník tento čas zbožňuje.

Jak slaví Vánoce zpěvák David DeylVideo: Novinky

 
Článek

„Miluji Vánoce, je to nejkrásnější období roku. Je to doba, kdy vzpomínám na dětství a cítím se šťastně. Jsem s rodinou, trošku se snažím pomáhat i s přípravou štědrovečerní večeře, ale nejsem na to moc šikovný. Spíš sednu za piano a zpívám vánoční koledy,“ svěřil se nám David.

S rodinou si tak trochu upravili vánoční zvyky, díky kterým jim může závidět kdejaké malé dítě čekající na Ježíška. „Kolem šesté hodiny jdeme ke stromečku. Nejdříve máme dárky, a pak je teprve večeře. Všichni bychom si to jinak neužili, protože se těšíme na dárky.“

Lilia Khousnoutdinova s mužem na Vánoce praktikují udržitelnost, pak uletí na Island

Vánoce

Při večeři u nich doma nesmějí chybět vinné klobásy. Zpěvák naopak prozradil, že se obejde bez kapra. „Já se přiznám, že pokud mi kapra neudělá někdo, kdo ho umí vykostit do poslední kostičky, tak ho nejím.“

A jaký nejkrásnější dárek dostal zpěvák, když byl malým klukem? „Bylo to kolo, první kolo s přehazovačkou, v té době to pro mě bylo, jako bych dostal letadlo,“ dodal David Deyl.

To se tak často nevidí. Nejhezčí částí velkorysé vánoční výzdoby domu je nasvícený betlém

Vánoce

KVÍZ: Někdo ji nemůže vystát, jiní ji milují. Vyznáte se ve vánoční hudbě?

Vánoce

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám