Hlavní obsah

Zpěváci kapely Botox o vánočních dárcích: Hlavně ne měkkouše

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kapela Botox reprezentovaná zpěváky a herci Janem Kopečným a Petrem Ryšavým vydala svůj první vánoční videoklip s názvem Vánoční. O názvu se prý nejdřív pohádali, ale pak se rozhodli pro nejjednodušší cestu. Hovořili ovšem nejen o písni, ale i o tom, jak svátky prožívají oni.

Vánoce: Jan Kopečný a Petr RyšavýVideo: Novinky

 
Článek

„Mám rád Vánoce, ale vlastně hlavně Štědrý den, zbytek už podle mě není potřeba. Jsem teplomil a vyhovovalo by mi, kdyby na ten jeden den napadl sníh a pak už bylo jen hezky. To bych byl nejpokojnější,“ svěřil Honza.

„U nás je to tak, že naše rodina bere Vánoce tak, že se musí hlavně všude uklízet, takže je to trochu ve stresu. S mojí mladší sestrou jsme si vytvořili tradici, že zmizíme z baráku, jdeme třeba do lesa krmit zvířata, a máma obstará ten zbytek,“ uvedl Petr.

Tipy na dárky pro kutily

Vánoce

Protože ve videoklipu i v našem videu oblékli oba svetry s vánočním motivy, byli jsme zvědaví, zda takhle sedávají i u štědrovečerní večeře. „Když už se jednou za rok sejdeme celá rodina u stolu, tak se snažíme obléknout hezky. My muži oblékáme košile a společenské kalhoty,“ popsal Honza.

„Já to mám napůl. Nahoře mám košili, dole tepláky a pantofle, které stejně nejsou u stolu vidět,“ smál se Petr.

Úplně se neshodnou, ani co se dárků týče. „Já dárky hrozně rád vyrábím. Ať je to ze dřeva, ze železa nebo z papíru. Tedy zatím nemám ani jeden, ale všechno mám v hlavě,“ prozradil Petr.

„U mě je to čím dál horší, loni se mi stalo, že jsem dárky nakupoval den před Štědrým dnem. Sice jsem to měl taky vymyšlené, ale stává se, že už to není skladem,“ doplnil Honza. A jaké dárky rádi dostávají oni sami? „Hlavně ne měkkouše,“ shodli se.

Tipy na dárky pro malé i velké rybáře či rybářky

Vánoce

Čím potěšit pod stromečkem babičky a dědečky

Vánoce

Inspirace na dárky pro puberťáky

Vánoce

Reklama

Související témata:
Jan Kopečný
Petr Ryšavý

Výběr článků

Načítám