Hlavní obsah

Sraz fanoušků rychlých aut a nelegálních závodů skončil v Kyjevě povolávacími rozkazy

Kyjev

Zpoza volantu nadupaných mašin na frontu. Tak skončil nedělní sraz fanoušků rychlých aut v Kyjevě. Policie na něj pozvala zástupce vojenských komisariátů, kteří řidičům začali rozdávat povolávací rozkazy, uvedla Ukrajinska pravda s odkazem na náměstka oddělení hlídkové policie Oleksije Bilošického.

Foto: Facebook Oleksije Bilošického

Na srazu milovníků rychlých aut v Kyjevě rozdávali členové armády povolávací rozkazy

Článek

„Všechno má své meze. Bojujeme, aby lidé mohli žít běžné životy. Jezdit nadupanými auty v centru města, vytáčet motory a smykovat v ulicích, to je v průběhu války fraška,“ napsal na Facebooku Bilošickyj.

Majiteli těchto aut jsou podle něj především zdraví mladí muži, kteří by stejně tak obstojně jako volant mohli držet samopaly. „Tak jsme na jejich sraz pozvali zástupce vojenských komisariátů. Skončilo to předvoláním a povolávacími rozkazy,“ dodal Bilošickyj.

Náměstek uvedl, že už dříve dostali fanoušci rychlých aut a nelegálních závodů v centru města několik varování, která zřejmě nebrali vážně.

Ukrajinska pravda o závodech například informovala už loni v říjnu. Organizátoři těchto závodů se následně vydali do domu natáčecího týmu serveru, kde se vydávali za policisty a domáhali se vydání nahraného materiálu.

Syn Putinova mluvčího prý bojoval u wagnerovců. Na fotce, která má být důkazem, je ale někdo jiný

Evropa

Reklama

Výběr článků

Načítám