Hlavní obsah

Ruska v Německu ponižovala a urážela Ukrajince. Deportovali ji

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ruská tiktokerka a propagandistka Julia Prochorovová byla zřejmě deportována z Německa. Informuje o tom ruský web Insider s odkazem na svého zpravodaje v Berlíně. Policisté ji na letišti posadili na letadlo do Istanbulu. Žena byla v Německu nelegálně. Natáčela na sociální sítě videa, na kterých provokuje a uráží ukrajinské uprchlíky.

Foto: theinsider.ru

Ruská tiktokerka Julia Prochorovová

Článek

Insider uvádí, že úřady zatím nepotvrdily, že byla žena deportována, nicméně žena na videu skutečně jako Prochorovová vypadá.

Třicetiletá Ruska žijící v německém Landshutu pravidelně natáčela a zveřejňovala videa se svými provokacemi. Zkraje května například v Mnichově na proukrajinské demonstraci pustila nahlas ruskou hudbu a tančila tanec „Kalinka“.

V dalším videu na ulici pronásledovala ukrajinské dívky a pořvávala na ně: „Holky! Sláva Rusku! Rusko vyhraje, Rusko vyhraje! Čí je Cherson? Jo, haha, Ukrajiny! Referendum už probíhá! Do prdele s Ukrajinou.“

V jiném videu nazvaném „Jak podpořit ruskou armádu a vyhnout se vězení v Evropě“ radila Rusům žijícím v Evropské unii, aby plýtvali energií, aby Evropa platila Rusku více peněz.

Ruska se vysmívala v Rakousku Ukrajinkám. Pak brečela, že jí v hotelu za trest zrušili rezervaci

Válka na Ukrajině

Svou propagandu ale nešířila jenom na sociálních sítích. V půlce října vystoupila ve vysílání ruské státní televize v péřové bundě a povídala o tom, jak ubozí Evropané mrznou zimou. V den vysílání byla přitom teplota v Landshutu 22 °C.

Stejný den u ní německá policie a státní zastupitelství provedly domovní prohlídku. Z možné deportace si nic nedělala, ostatně natočila video, na kterém místo toaletního papíru na záchodě používá úřední dopisy od policie.

Ruský propagandista kritizuje Západ, sám ale používá západní elektroniku

Válka na Ukrajině

Reklama

Výběr článků

Načítám