Hlavní obsah

Během 24 hodin navštívil rekordní počet hospod. Nejtěžší věc v životě, říká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvaadvacetiletý Nathan Crimp otestoval hranice, kolik hospod je možné navštívit během jediného dne. V anglickém Bristolu a přilehlém okolí zavítal do celkem 67 podniků. Podle jeho slov to byl nejtěžší počin v jeho dosavadním životě, přičemž zcela nejvíce prý bojoval s neustálými návštěvami toalety, píše anglický server Liverpool Echo.

Foto: Profimedia.cz

Nathan Crimp (druhý zleva) společně se svými přáteli v jedné z mnoha hospod, které společně navštívili.

Článek

Brit, jehož po celou dobu doprovázeli kamarádi Ollie a Archie, svoji cestu po hospodách zahájil v sobotu v 11 hodin dopoledne a poslední podnik opustil po 29 nachozených kilometrech a 17 hodinách, tedy v neděli ve čtyři hodiny ráno.

Celkem navštívili 67 hospod, přičemž v každé z nich si Crimp objednal ať už alkoholický či bezalkoholický nápoj. Podle serveru Liverpool Echo by se mělo jednat o světový rekord v počtu navštívených hospod za 24 hodin.

Ten předchozí držel Gareth Murphy, jenž během 10 hodin zavítal do 56 podniků. Světové prvenství v této disciplíně však zástupci z Guinnessovy knihy rekordů Crimpovi prozatím nepotvrdili.

Foto: Profimedia.cz

V každé hospodě Crimp vypil alespoň jeden nápoj, nevyhýbal se ani alkoholickým likérům.

Crimp pil během putování po hospodách piva, alkoholické likéry i nealkoholické nápoje a z každého podniku si jako důkaz ponechal účtenku. „Byl to nejtěžší počin v mém životě. Úplně jsem podcenil, jak náročné to může být,“ svěřil se.

Vytvořil světový rekord v chození po hospodách, játra ale ušetřil

Muži

„Plánoval jsem vydržet střízlivý do 25. hospody, nepodařilo se to ale ani do patnácté. Snažil jsem se pít alkoholický nápoj v jedné hospodě a nealkoholický v druhé a tak to postupně střídat. Musel jsem to trošku rozmělnit,“ dodal.

20 až 30 litrů tekutin

Vypít tolik tekutin za tak krátkou dobu, muselo to být klidně 20 až 30 litrů, není jednoduché. Nejtěžší bylo jednoznačně to, že jsem musel neustále navštěvovat toalety. Strávil jsem na nich většinu času," přiznal a dodal, že kýženého úspěchu by nedosáhl bez svých kamarádů.

V baru má skoro dva tisíce druhů whisky. Chci lidi vzdělávat, říká

Muži

„Musím poděkovat Olliemu a Archiemu, kteří mě doprovázeli. Poskytli mi obrovskou podporu. Z hlediska vypitých nápojů to pro ně možná bylo jednodušší, ale stále se mnou museli ujít celou dávku kilometrů. Nebylo to pro ně vůbec jednoduché,“ uzavřel Brit.

Reklama

Výběr článků

Načítám