Hlavní obsah

Služebně nejmladší člen Olympiku odhalil překvapení. Pavel Březina předělal píseň Taky jsem se narodil bos a přidal klip

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klávesista Pavel Březina, který je členem skupiny Olympic tři roky, připravil k šedesátému výročí kapely pro své spoluhráče překvapení. Předělal písničku Taky jsem se narodil bos, která je z roku 1978. Zrychlil ji, přezpíval a nechal k ní vyrobit kreslený klip s karikaturami všech členů. Autorem kreseb je Vladimír Dvořák. Na Novinkách.cz má klip premiéru.

Pavel Březina, Olympic – Taky jsem se narodil bosVideo: Archiv Olympiku

 
Článek

„Píseň chci věnovat svým spoluhráčům za to, jak mě mezi sebe skvěle přijali. Máme stejný smysl pro humor a myslím, že to je na koncertech znát,“ vyznává se.

Zpěvák a kytarista Petr Janda byl z dárku nadšený a svému kolegovi vzkázal: „Milý Pavle, to, že jsi nazpíval a nahrál moji písničku Taky jsem se narodil bos, mě opravdu hodně potěšilo. Poslechl jsem si to s radostí a doufám, že i tak podobně to budou cítit posluchači.“

Foto: archiv Olympiku

Kreslená podoba členů Olympiku z klipu k písni Taky jsem se narodil bos

Oslavy šedesátiletého výročí završí skupina Olympic velkým koncertem 18. prosince letošního roku v pražské O2 areně.

Vyprodané koncerty i trable na letišti. Skončilo americké turné Petra Jandy

Kultura

Petr Janda: Když slyším dobrou muziku, usmívám se, když blbou, mračím se

Kultura

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám