Hlavní obsah

OBRAZEM. David Prachař, Jaromír Dulava, Marek Taclík a Ondřej Pavelka jako myslivci v novém seriálu Revír

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na jaře roku 2023 si odbude premiéru nový osmidílný komediální seriál Revír. V hlavních rolích se představí David Prachař, Jaromír Dulava, Marek Taclík, Kristína Svarinská, Linda Rybová, Jitka Sedláčková, Ondřej Pavelka, David Matásek a mladý herecký talent Antonín Mašek. Seriál uvede Televize Seznam.

Foto: Matěj Kasal, Bez zdroje
Článek

Seriál se natáčel v malé vesničce Skřivaň ve Středočeském kraji, která se tak na měsíc proměnila v živé kulisy fiktivního mysliveckého sdružení. V současnosti jsou již hotové všechny nezbytné záběry.

„Je to osm půlhodinových dílů, což vyžaduje udržet napětí, aby to diváky bavilo, příběh se musí dávkovat a musí gradovat. Tím, že dominantní myšlenkou jsou myslivci, kteří jsou pro Česko takovou zvláštností, myšleno v  evropském kontextu, tak je to zajímavé, a hlavně velmi dobře napsané,“ říká k seriálu jeden z hlavních herců David Prachař a k samotnému natáčení dodává: „Výjimečné bylo zejména kvůli lokacím, které byly poměrně extrémní. Nořili jsme se do rybníka, běhali jsme v plné výzbroji, natáčeli jsme společně s  myslivci a jejich psy…“

Reklama

Výběr článků

Načítám