Hlavní obsah

Filmové premiéry: Zatmění, Bella a Sebastian: Nová generace, Slušný občan, Creed III a Medvídek Pú: Krev a med

Tři muži, trochu zmatení a trochu zděšení, jsou hrdiny českého komediálního thrilleru Zatmění. Chlapec a pes se vracejí v novém francouzském filmu Bella a Sebastian: Nová generace. V Tel Avivu se odehrává drama Slušný občan. Boxerské drama pokračuje ve filmu Creed III. Milovníkům hororů je určen je Medvídek Pú: Krev a med.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Zatmění

Na zapadlé asfaltové lesní cestě se setkávají vozidla opilce a zloděje. Oba v závěsu nervózně projíždí silnicí, když jim průjezd zahradí z lesa vyjíždějící SUV, na což ani jedno vozidlo nedokáže reagovat. Ozve se rána. Zatmění. Z aut se pomalu soukají tři muži a ze zjevných příčin nikoho ani nenapadne k nehodě volat policii.

Trailer k filmu ZatměníVideo: Regner - Kovář Pictures

Zatmění, Česko 2023, komedie/thriller, 85 min., režie: Petr Kubík, hrají: Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Ján Jackuliak, Vladimír Polák, Robin Ferro, Anna Kadeřávková a další.

Bella a Sebastian: Nová generace

Desetiletý Sebastian tráví prázdniny na horách se svou babičkou a tetou, ale moc ho to tam nebaví. Musí rodině pomáhat s ovcemi, což není pro chlapce z města žádná vzrušující zábava. Ale pak mu osud do cesty přihraje obrovského bílého psa Bellu, kterému jeho majitel ubližuje, a pro Sebastiana začíná to největší dobrodružství jeho života.

Trailer filmu Bella a Sebastian: Nová generaceVideo: Forum Film

Bella a Sebastian: Nová generace, Francie 2022, rodinný, 96 min., režie: Pierre Coré, hrají: Robinson Mensah Rouanet, Michèle Laroque, Alice Davidová, Caroline Anglade a další.

Slušný občan

Společný život Bena a Raze vypadá jako z katalogu, ale realita není vůbec tak růžová, jak se z balkónu může zdát. Ben jednoho dne zavolá policii na muže, který se na ulici opírá o strom, jenž hrdina vlastnoručně zasadil. Namísto napomenutí je ale Ben svědkem neopodstatněné a rasově motivované policejní brutality. Incident v něm vzbudí silný pocit viny. Může se s ním vyrovnat, aniž by uznal svoji privilegovanou pozici zajištěného gay bělocha?

Trailer filmu Slušný občanVideo: MezipatraQFF

Slušný občan, Izrael 2022, drama, 82 min., režie: Idan Haguel, hrají: Shlomi Bertonov, Ariel Wolf a další.

Creed III

Poté, co Adonis Creed ovládl svět boxu, se mu daří jak v kariéře, tak v rodinném životě. Když se po dlouhém trestu ve vězení znovu objeví jeho přítel z dětství a bývalý boxerský zázrak Damian, touží dokázat, že si zaslouží svou šanci v ringu. Konfrontace mezi bývalými přáteli je víc než pouhý zápas. Adonis musí dát v sázku svou budoucnost a utkat se s bojovníkem, který nemá co ztratit.

Trailer filmu Creed IIIVideo: Vertical Ent.

Creed III, USA 2023, 116 min., režie: Michael B. Jordan, hrají: Michael B. Jordan, Tessa Thompsonová, Jonathan Majors, Phylicia Rashadová, Wood Harris a další.

Medvídek Pú: Krev a med

Kryštůfek Robin během svých univerzitních studií zanedbává zvířata ve Stokorcovém lese a neposkytuje jim žádnou potravu. Mezi hladovějícími zvířaty se Pú a Prasátko rozhodnou nakrmit sami a jejich zvířecí instinkty se znovu probudí. Kromě medu touží Medvídek i po krvi, chtějí se pomstít Kryštůfkovi Robinovi za to, že je opustil.

Trailer filmu Medvídek Pú: Krev A MedVideo: Vertigo International

Medvídek Pú: Krev a med, Velká Británie 2023, horor, 84 min., režie: Rhys Waterfield, hrají: Amber Doig-Thorne, Richard D. Myers, Natasha Rose Millsová a další.

Nejočekávanější filmy roku 2023

Kultura

Mohlo by se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Výběr článků

Načítám