Hlavní obsah

Filmové premiéry: Sestry v sedle, Dungeons & Dragons: Čest zlodějů, Titina, psí polárnice a Možná řeknu ano

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pětice jeptišek na cyklistických závodech, to je francouzská komedie Sestry v sedle. Armáda nelítostných zabijáků a mocných čarodějů stojí proti hrdinovi filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů. Pro celou rodinu je animovaný snímek Titina, psí polárnice. Richard Gere i Diana Keatonová hrají v romantické komedii Možná řeknu ano.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Sestry v sedle

Pětice trochu bláznivých jeptišek chce zachránit místní chátrající domov důchodců stůj co stůj. Dokonce i za cenu toho, že se zúčastní cyklistického závodu, který nabízí prémii pro vítěze. Jediný problém je, že jim to na kole moc nejde. A ještě ke všemu má podobné plány i někdo jiný.

Trailer k filmu Sestry v sedleVideo: Bohemia Motion Pictures

Sestry v sedle, Francie 2022, komedie, 87 min., režie: Laurent Tirard, hrají: Guilaine Londez, Valérie Bonnetonová, Camille Chamouxová, François Morel a další.

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů

Potulný zpěvák Edgin se živí tím, že s partou zlodějíčků pomáhá měnit majitele vzácných artefaktů. Je to práce, při které prakticky neustále strkáte hlavu do oprátky, a ani Edgin nemůže mít věčně kliku. Když se mu podaří šlohnout to, co se nikdy nemělo dostat do nesprávných rukou, spustí dominový efekt, který může otřást celým světem. A protože Edgin je sice tak trochu zmetek, ale pořád má v sobě kousek cti, rozhodne se napravit, co spískal.

Trailer k filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějůVideo: CinemArt

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů, USA 2023, dobrodružný/fantasy, 134 min., režie: John Francis Daley a Jonathan Goldstein, hrají: Chris Pine, Michelle Rodriguezová, Justice Smith, Regé-Jean Page, Sophia Lillisová, Hugh Grant a další.

Titina, psí polárnice

Příběh jednoho z největších lidských dobrodružství – dobytí severního pólu v roce 1926 – viděný očima nedobrovolného polárníka, malého teriéra Titiny. Roztomilá čtyřnohá tulačka okouzlila italského konstruktéra a vzduchoplavce Umberta Nobileho natolik, že si ji vzal domů. A když si u jejího nového pána objedná Roald Amundsen vzducholoď, na níž hodlá dobýt severní pól, nemůže u toho Titina chybět.

Trailer k filmu Titina, psí polárniceVideo: Asociace českých filmových klubů

Titina, psí polárnice, Norsko/Belgie 2022, animovaný, dobrodružný, 87 min., režie: Kajsa Næss.

Možná řeknu ano

Michelle a Allen tvoří pár. Jednoho dne se mladí lidé rozhodnou pozvat své rodiče na večeři a svěřit se jim se svým záměrem vzít se. Večer však vůbec neprobíhá podle plánu: ukáže se, že rodiče se dobře znají z minulosti, což vede ke zcela protichůdným názorům na plánovaný sňatek. Večer je plný zvratů a tajemství, která převrátí plánovanou útulnou večeři naruby.

Trailer k filmu Možná řeknu anoVideo: Vertigo International

Možná řeknu ano, USA 2023, romantický, 95 min., režie: Michael Jacobs, hrají: Emma Robertsová, Luke Bracey, Susan Sarandonová, Diane Keatonová, Richard Gere a další.

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám