Hlavní obsah

Údajná studentka autoškoly se řítila Prahou v protisměru a rychlostí 180 km/h. Nezastavila ji ani střelba

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražští strážníci pronásledovali o uplynulém víkendu řidičku, která projela v protisměru a odmítala zastavit. Prahou se řítila rychlostí až 180 km/h a nezastavil ji ani varovný výstřel. Své chování pak obhajovala tím, že ji čekají zkoušky v autoškole.

Pronásledování řidičky Prahou Video: Policie ČR

 
Článek

Řidičky si hlídka všimla v sobotu v ulici Na Bělidle, když ji policisté chtěli zastavit, sešlápla plyn a začala ujíždět. Žena jela v neosvětleném autě podle strážníků rychlostí až 180 km/h. Jela na červenou, přejížděla do protisměru a ohrožovala ostatní řidiče.

„Nakonec z pozemní komunikace odbočila do pole a ujížděla dál i přes varovný výstřel do vzduchu. Zastavily ji až náletové dřeviny, do kterých najela, a poškodila přední část vozidla,“ sdělila mluvčí strážníků Jiřina Ernestová.

Pod hrozbou namířené střelné zbraně z auta vystoupila 29letá žena a 21letý spolujezdec. U řidičky byl pozitivní test na pervitin.

Své chování vysvětlila tím, že se strážníků lekla, a proto jednala zmateně. Neměla řidičský průkaz, protože v autoškole ji prý čekají ještě závěrečné testy.

Případem se zabývá policie.

Policie na Rakovnicku pronásledovala silničního piráta. Z auta vystoupil nezletilý chlapec

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám