Hlavní obsah

Řidič dodávky skončil s traverzou na kapotě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řidič malého nákladního auta, který jel v pondělí odpoledne po silnici mezi obcemi Mladeč a Nové Zámky na Olomoucku, zřejmě zapomněl, jaká je výška jeho vozu. To se mu vymstilo, když chtěl projet kovovou konstrukcí, která brání před mostem průjezdu aut vyšších jak 2,5 metru. Traverzu mu museli z vozu sundat hasiči.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Zbavit řidiče nezvyklé ozdoby kapoty auta museli hasiči

Článek

„Řidič se s autem nevešel pod kovovou traverzu chránící most na komunikaci, po nárazu vycouval i s ní a sjel mimo vozovku. Zde mu hasiči z Litovle pomohli půltunovou konstrukci sundat,“ sdělila Právu mluvčí hasičů Lucie Balážová.

„Využili jsme technický speciál. Konstrukci omezující průjezd vozidel vyšších než 2,5 metru jsme zajistili popruhy a nadzvedli hydraulickou rukou. Vybavení i se značkou jsme předali správě silnic. Kolize se obešla bez zranění,“ doplnila mluvčí.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Zbavit řidiče nezvyklé ozdoby kapoty auta museli hasiči

Podle ní nešlo o první podobný střet auta s touto kovovou zábranou, která je na obou stranách mostu. Kvůli uzavírce v části Litovle je tu navíc zvýšený provoz.

Auto na Opavsku přerazilo strom, zranění jsou tři mladíci a dívka

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám