Hlavní obsah

Policie pátrá po muži z Liberce, jehož auto bylo nalezeno u přehrady

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie pátrá po devětačtyřicetiletém muži z Liberce, jehož auto bylo nalezeno zaparkované u přehrady Rudolfov. Na policii se obrátila jeho manželka, která o něj má obavy, protože v pondělí ráno nenastoupil do svého zaměstnání.

Foto: HZS Libereckého kraje

Do pátrání u libereckého Rudolfova se zapojili i hasiči

Článek

Policie prohledává okolí vodní nádrže ve spolupráci s hasiči i psovody. S hledáním pomáhá také policejní vrtulník, řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Pohřešovaný Dominik Veselý je 180 až 181 centimetrů vysoký, má atletickou postavu. Má hnědé krátké vlasy. Na sobě by měl mít hnědé tříčtvrťáky.

V pondělí zhruba v 05:00 odjel z místa svého bydliště ve svém osobním vozidle Peugeot 208 šedé metalické barvy a od té doby se nikomu neozval. Od rána má navíc vypnutý telefon. Když nedorazil do svého zaměstnání ve městě Cvikov na Českolipsku, začal ho nejprve shánět jeho nadřízený, který objevil jeho opuštěný vůz u přehrady.

Hasiči na Twitteru uvedli, že se do pátrání zapojili kolem poledne. Nasadili i speciální techniku, a to šestikolku z liberecké stanice a čtyřkolku z Tanvaldu.

Rybář našel v Brněnské přehradě granát

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám