Hlavní obsah

Muž v Ostravě ubodal svoji družku

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Ve vazbě skončil v neděli šestapadesátiletý muž, který ubodal koncem uplynulého týdne v jednom z ostravských panelových domů svoji o osmnáct let mladší družku. Policie útočníka dopadla na místě činu. O případu v pondělí informovala mluvčí severomoravské policie Darina Majková.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Tragédie se odehrála v pátek v podvečer a předcházela jí hádka. „Událost oznámil svědek na tísňovou linku. Uniformovaní ostravští policisté důvodně podezřelého druha zesnulé ženy na místě činu zadrželi a místo zajistili. Útočník družce do těla zasadil několik bodnořezných ran. Po marné snaze zdravotníků žena následkům zranění podlehla,“ uvedla Majková.

Vražedným nástrojem, kterým muž na ženu zaútočil, byl pravděpodobně kuchyňský nůž, který policisté zajistili na místě činu.

„Motivem byly s největší pravděpodobností vleklé partnerské neshody. Ty vyústily v hádku s následným útokem a smrtí ženy,“ dodala mluvčí. Muž je už obviněn ze zvlášť nebezpečného zločinu vraždy, v případě odsouzení mu podle nového trestního zákona hrozí trest odnětí svobody na deset až osmnáct let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám