Hlavní obsah

Muž se ukájel před školou v Brně, půjde na deset měsíců za mříže

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Přestože byl spatřen s rukou v kalhotách přímo před jednou z brněnských základních škol a strážníkům rychlým krokem mizel, u soudu pak tvrdil, že nic nedělal, navíc prý nemůže pořádně chodit. Jenže notorický exhibicionista s takovou obhajobou ne­uspěl a míří do vězení, kde by si měl za výtržnictví odpykat deset měsíců. Trest potvrdil Krajský soud v Brně.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Obžalovaný stál s rozepnutým poklopcem kalhot a třel si rukou svoje obnažené přirození otočen čelem k základní škole, před kterou se v tu chvíli nacházelo asi dvacet dětí a dále před zraky ženy, jež se zde procházela s kočárkem,“ popsal soud aktivitu muže, který má už deset záznamů v rejstříku, z toho pět odsouzení bylo za podobnou činnost.

Slovák onanoval v centru Brna, na strážníky mluvil třemi jazyky

Krimi

Naposledy skončil exhibicionista ve vězení před dvěma lety a měl absolvovat už i několikáté ambulantní léčení. Jenže po nějaké době už se mu na léčbu nechtělo chodit, vymlouval se na to, že má velké problémy s pohybem.

Muž se v Praze ukájel u zastávky plné lidí, strážníci ho naháněli kilometr

Krimi

Před školou si exhibicionisty všimla maminka s kočárkem, která jednoznačně vyloučila, že by si muž jen držel kalhoty, jak se u soudu hájil. Žena ihned zavolala na tísňovou linku strážníků. „Když nás spatřil, odcházel z místa velmi rychlým krokem, neměl žádné fyzické potíže. Teprve až jsme ho dostihli, tvrdil, že nemůže chodit,“ popsala hlídka.

Důchodce si liboval v masturbaci před diváky, tresty ho za 39 let nenapravily

Krimi

Muže potrestal brněnský městský soud a odvolání smetl ze stolu krajský soud.

„Obhajoba byla vyvrácena bez jakýchkoli pochyb. Obžalovaný si vybírá místa v blízkosti škol a v blízkosti dětí. Na pokračování nařízené léčby se nedostavil a omlouval se nemožností chodit, což zjevně nebyla pravda. Činu se navíc dopustil ve zkušební době podmíněného propuštění. Trest v žádném případě nelze považovat za nepřiměřený,“ řekla soudkyně Halina Černá.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám