Hlavní obsah

Muž se v Praze ukájel u zastávky plné lidí, strážníci ho naháněli kilometr

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Strážníci v Praze ve středu zadrželi po zhruba kilometrovém pronásledování muže podezřelého, že se krátce předtím ukájel v křoví nasměrovaný na zastávku, kde čekalo na spoj několik desítek lidí. Na muže upozornily městskou policii turistky, které si ho všimly, podezřelý se pak dal na útěk. Incident zaznamenala bezpečnostní kamera.

BEZ KOMENTÁŘE: Strážnici pronásledovali muže, který se ukájel v křovíVideo: MP Praha

 
Článek

Tři cizinky oslovily strážníky kolem 16. hodiny na tramvajové zastávce u stanice metra Palmovka.

„Upozornily je na v křoví masturbujícího muže. Hlídka se rozdělila a v porostu spatřila muže s kalhotami u kotníků. Ten onanoval natočený k zastávce plné lidí. Jakmile padla zákonná výzva, natáhl si kalhoty a dal se na útěk,” popsala ve čtvrtek incident mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Slovák onanoval v centru Brna, na strážníky mluvil třemi jazyky

Krimi

Podezřelý třicetiletý muž uběhl zhruba kilometr, po celou dobu ho sledovali policisté na kamerách na dispečinku a směrovali kolegy v terénu.

„V ulici Pod Plynojemem mu došly síly a pokusil se schovat mezi zaparkovaná auta. Zde ho strážníci za pomoci donucovacích prostředků omezili na osobní svobodě,” upřesnila mluvčí.

Důchodce si liboval v masturbaci před diváky, tresty ho za 39 let nenapravily

Krimi

Strážníci případ předali státní policii, ta případ řeší jako výtržnictví.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám