Hlavní obsah

Muž na Nymbursku projel rovně kruhový objezd a narazil do zdi. Je vážně zraněný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve Starém Vestci na Nymbursku havaroval v pondělí večer řidič osobního vozu, který projel kruhový objezd rovně a poté narazil do zdi. Muže ve velmi vážném stavu transportovali záchranáři do nemocnice vrtulníkem.

Vážná nehoda na NymburskuVideo: Novinky

 
Článek

K nehodě došlo po půl jedenácté večer, a to na kruhovém objezdu, na křížení silnic č. 611 a 272 na okraji Starého Vestce. Řidič jel podle prvotních informací směrem od Mochova, přičemž ze zatím neznámých příčin projel kruhový objezd rovně. Při najetí na obrubník bylo auto vymrštěno do vzduchu a pravděpodobně se převrátilo přes bok. Nakonec ještě za kruhovým objezdem čelně narazilo do betonové zdi.

Řidič zůstal po nehodě zaklíněný uvnitř vozu. Vyprostit ho museli přivolaní hasiči. Ti ho pak předali do péče záchranářům, kteří mu museli poskytnout intenzivní lékařskou péči. Vážně zraněného muže, který byl v přímém ohrožení života, pak záchranáři vrtulníkem transportovali do vinohradské nemocnice v Praze.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám