Hlavní obsah

Mladík z Plzeňska míří k soudu kvůli znásilnění o 35 let starší tety. Žena se z traumatu nevzpamatovala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Ke Krajskému soudu v Plzni míří případ ženy, kterou podle obžaloby loni znásilnil v opilosti o 35 let mladší synovec (27). Žena se podle soudních znalců z prožitého traumatu dodnes nevzpamatovala, přičemž se u ní rozvinula posttraumatická stresová porucha.

Foto: Patrik Biskup, Právo
Článek

Incident se podle vyšetřovatelů odehrál loni v červnu v rodinném domě na severním Plzeňsku. Mladík nejprve bouchal ženě na dveře, která v domnění, že se něco neočekávaného stalo, otevřela.

„Chytil ji za ruce, zatáhl do pokoje, kde ji povalil na zem a začal z ní strhávat oblečení. Přitom ji líbal na rty a kousal do prsou. Když ho žena prosila, aby ji pustil, tak se jen smál a říkal jí, ať drží hubu a že je zlá. Poté jí zasouval prsty do pochvy a konečníku,“ popsal útok státní zástupce.

Podle něj žena využila okamžiku, kdy si synovec lehl na zem a snažil se sundat si kalhoty. „Utekla do jiné místnosti, kde se zamkla a přivolala pomoc,“ stojí dále v obžalobě.

Omyl a nedorozumění. Kopáči u soudu tvrdili, že mentálně postiženou neznásilnili

Krimi

U ženy se podle soudního znalce rozvinula posttraumatická stresová porucha.

„Nemá chuť k jídlu, špatně spí. Je pro ni těžké dojít i na nákup, bojí se na ulici potkat osamělého muže. I když se považovala za společenského člověka, nyní se lidí straní,“ konstatoval znalec.

Expolicista, který zavraždil sousedku a znásilnil matku, dostal 28 let

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám