Hlavní obsah

Dívku nutil ubližovat si a šikanoval ji. Mladíka z Karlovarska obvinili z týrání

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až desetileté vězení hrozí 21letému muži z Karlovarska, kterého policie obvinila z týrání stejně staré dívky. Nejdřív ji měl oslovit na internetové seznamce, načež ji vydíral kvůli intimnímu videu. Podle kriminalistů následovalo šikanování dívky, měl ji nutit k sexu, zakazovat jí mytí a pak ji držel zavřenou doma. Dívce se ale nakonec podařilo utéct.

Mladík z Karlovarska držel dívku v bytě proti její vůliVideo: Policie ČR

 
Článek

O trestním stíhání mladíka ve středu informoval mluvčí policie Jan Bílek. Obvinění se týká týrání, znásilnění a vydírání.

„Obviněný muž se měl začátkem září loňského roku na jedné z internetových seznamek seznámit s jednadvacetiletou ženou, kde se představil pod smyšleným jménem,“ uvedl mluvčí.

„Poté spolu měli komunikovat na jedné z aplikací. Při jednom z videohovorů ženu přesvědčil, aby se svlékla, přičemž ho žena poslechla a obviněný muž si ji při tom natočil,“ dodal.

Vrhá se na něj jako divoká kočka. Policie vykázala z bytu ženu za trýznění partnera

Krimi

Ženu pak podle vyšetřovatelů přesvědčoval, aby sázela na různá sportovní utkání, načež jí tvrdil, že prohrála, a vyžadoval od ní peníze na bankovní účet. Držel ji v šachu zmíněným intimním videem, prostřednictvím kterého ji vydíral, žena jeho pokyny ze strachu plnila.

Do té doby se stále neviděli v reálu a obviněný podle policie pak ženě napsal, že se má sejít s jí neznámým mužem, za něhož se vydával. Měla si vzít ze svého bydliště osobní věci a řídit se jeho rozkazy.

„Obviněný muž měl tak s ženou v následujícím období pobývat na různých místech v České republice či v zahraničí. Od počátku listopadu loňského roku měl se ženou pobývat v Karlových Varech v bytě své matky,“ zmínil Bílek.

Týrané dívky, uřezané hlavy zvířat. Svědek popsal dům hrůzy na Svitavsku, kde umučili mladíka

Krimi

„V průběhu té doby nutil poškozenou ženu, aby na své jméno uzavírala různé půjčky a úvěry. Přitom měl ženu neustále ponižovat, vulgárně urážet a přikazovat jí, ať se o něj stará,“ doplnil.

Poškozené podle policistů mladík vyhrožoval, že když ho nebude poslouchat, tak ublíží jí nebo její rodině. Také u ní měl vzbudit obavu, že je stále někdo sleduje.

„Od konce září loňského roku do druhé poloviny března letošního roku měl ženu nutit k různým sexuálním praktikám a pohlavním stykům proti její vůli. Měl ji také ponižovat, nutit ji k sebepoškozování a neustále ji hlídat,“ popsal dívčiny útrapy mluvčí.

Foto: Policie ČR

Ženu držel v bytě proti její vůli

„Omezoval ji v osobní hygieně a také jí zakazoval opouštět byt bez jeho doprovodu, přičemž jí následně vycházet z bytu zakázal úplně,“ dodal Bílek.

Na konci března se poškozené podařilo ze zajetí utéct a přivolat si pomoc. Policisté pár dní nato podezřelého zadrželi v jeho bydlišti.

Po obvinění soud poslal mladíka do vazby. „V případě prokázání viny muži hrozí trest odnětí svobody až na deset let,“ dodal Bílek.

Bývalý radní Přerova přinutil podřízenou v tíživé situaci k sexu. Soud mu potvrdil podmínku

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám