Hlavní obsah

Barmanka zraněná při brutálním útoku ve Znojmě zemřela

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znojmo
Aktualizováno

Na trestný čin vraždy budou muset policisté překvalifikovat pokus o vraždu jednadvacetileté majitelky herny Ma cao v Holandské ulici ve Znojmě. Oběť trestného činu zemřela na následky utrpěných zranění.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Kriminalisté událost vyšetřují od pondělního odpoledne, kdy byli ke zraněné mladé Vietnamce přivoláni policisté a pokoušeli se jí poskytnout první pomoc. Čin samotný se mohl stát podstatně dříve, třeba již v neděli večer či v noci na pondělí.

Podle krajské policejní mluvčí Petry Vedrové místo převzali kriminalisté a snažili se zajistit maximum stop. Pro vyšetření násilného skutku bude zapotřebí maximum informací.

„Žádáme proto všechny občany, kteří se v průběhu nedělního večera a v noci na pondělí 1. října pohybovali v okolí herny či byli hosty přímo v provozovně, a které ještě nekontaktovala policie, aby se kriminalistům ozvali na bezplatnou linku 158. Jejich svědectví může přinést cenné poznatky a přispět tak k vypátrání pachatele,“ zdůraznila mluvčí.

Záchranáři napadenou převzali v kritickém stavu; putovala do Fakultní nemocnice v Brně Bohunicích. Kriminalisté čin začali šetřit jako pokus vraždy, stav mladé oběti ale byl natolik kritický, že boj o život prohrála.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám