Hlavní obsah

V pátek večer přibude minimálně jeden nový milionář. Sportka přináší podzimní prémii

Komerční článek

Třetí říjnový pátek zaručeně někomu změní život a stane se milionářem. Ptáte se, jak to můžeme s takovou jistotou vědět? Snadno! Sportka totiž jednomu ze sázejících opět nadělí podzimní prémii rovný milion korun. Kromě této garantované prémie je ve hře i klasický Superjackpot takže si na účet můžete připsat i mnohem větší částku.

Foto: Sazka

V pátek večer přibude minimálně jeden nový milionář. Sportka přináší podzimní prémii

Článek

Chcete jít výhře trošku naproti? Pak si pro tiket Sportky zajeďte na místa, kde se vyhrává nejvíce. Ze statistik vyplývá, že je to ve Středočeském kraji, druhé místo obsadil Jihomoravský kraj a na třetí příčce je Praha. Ještě lepší zprávu máme pro milovníky internetového sázení. Nejnovější údaje ukazují, že díky online tiketům přibývá mezi českými milionáři průměrně deset nových jmen měsíčně.

A vědomosti ze statistiky můžete využít i při výběru čísel. Přestože předem nikdo nedokáže předpovědět, jaká se z osudí vylosují, pravdou je, že některé číslice nosí štěstí častěji než jiné. Nejčastěji losovaným číslem vůbec je 43, mezi výherními se objevilo už více než 600krát. Sázejícím dále dělají radost 47, 36, 6 a 18.

Krásná dovolená i lepší život

S vyhranými penězi si můžete pořádně zjednodušit a zpříjemnit život. Co takhle se během chladného a zataženého podzimu vypravit do teplých krajů za sluncem zalitými dny, písčitými plážemi a blankytně modrou vodou? Nebo snad dáte přednost praktičtějším volbám a zaplatíte si rekonstrukci domu nebo nový vůz? Volba je jen na vás, my ovšem věříme, že pro tuhle štědrou částku najdete skvělé využití.

Zlepšete si život s miliony

Miliony zkrátka a dobře udělají radost a usnadní život snad každému z výherců. Milion z pátku 7. října už má svého šťastného majitele a 21. října padne další milionová podzimní prémie Sportky. Pořiďte si svou vstupenku do příštího slosování na některé z prodejen s nabídkou Sazky nebo si vsaďte z pohodlí svého domova online.

Výběr článků

Načítám