Hlavní obsah

Proč byste měli respektovat osobnost své kočky

Novinky, Mars Czech s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Temperamentní, zvědavá, náročná, hravá, líná… každá kočka má své jedinečné povahové rysy, díky kterým ji vnímáte jako nenapodobitelnou osobnost. A jako taková si vaše kočka rozhodně zaslouží váš respekt, který jí můžete projevit i tím, že pro ni vyberete ten správný typ výživy.

Článek

Pokud jste si pořídili koťátko, máte o zábavu postaráno. Nový člen rodiny si zvyká na vás a na vaši domácnost, každý den předvádí nové kousky a zkouší vaši trpělivost. Jeho nezbednosti jsou však přirozeným projevem jeho mládí a touhy poznat celý svět. V tomto období růstu a vývoje je správná výživa nesmírně důležitá, proto pro vaše koťátko vyberte krmivo PERFECT FIT™ JUNIOR.

Mnozí z vás jistě patří mezi majitele dospělé kočky, která je stále v pohybu a překypuje energií. Ráda se k vám přitulí, ale zrovna tak ji těší, když jí poskytnete prostor pro důležité každodenní průzkumy. Tato kočka ocení PERFECT FIT™ ACTIVE, krmivo pro všechny neúnavné dobrodruhy.

Jiné kočky jsou nejspokojenější, když se mohou dosyta najíst a pak bezstarostně odpočívat. Protože žijí jenom v domě či bytě, bez příležitosti vydovádět se venku, potřebují vyvážené krmivo na míru. Pro všechny milovníky domova je tu PERFECT FIT™IN-HOME, který přesně odpovídá potřebám koček žijících v domech a bytech.

Citlivá až přecitlivělá – i taková může být vaše kočka. Vyžaduje větší množství péče, a také citlivý přístup ke svému žaludku, který nesnese všechno. Citlivá kočka navíc může mít sklon k tloustnutí. Dopřejte jí PERFECT FIT SENSITIVE™, který byl vyvinut s ohledem na vyhraněné kočičí osobnosti.

Výběr článků

Načítám