Hlavní obsah

Pozor na šmejdy v medicíně, varuje Šmucler. Lékaře si vybírejte stejně pečlivě jako auto nebo byt

Novinky, ASKLEPION - Lasercentrum Praha

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Roman Šmucler, majitel kliniky Asklepion a předseda Společnosti estetické a laserové medicíny, věnuje nemalé úsilí boji proti šmejdům. V krátkém rozhovoru odhalil zákulisí estetické medicíny – technologie s úžasnými účinky i falešné lékaře a šidítka.

ASKLEPION - Lasercentrum Praha

Článek

Všude vidím „omlazující centra“, ve kterých stále častěji léčí falešní lékaři. Pacienti to o nich dokonce vědí, ale říkají: „Oni mají nízké ceny.” Sezónní slevy jsou normální, ale pokud má někdo stále „akce”, je to varování. Celebrity také řeknou cokoli za ošetření zdarma. Například o omlazení plazmou. Odstředit krev vypadá snadno. Ale v takto jednoduše odstředěné plazmě není často vůbec nic! My v Asklepionu máme hned dva systémy (ANGEL a PRF Duo), které deklarují buňky v přesné koncentraci. Ale od pacientů přesto slyšíme, že za rohem vyrobí v „akci“ plazmu laciněji. Prázdná plazma ale nevyvolá reakci, ani omlazení.

ASKLEPION - Lasercentrum Praha

Podobně svou ztracenou prestiž hledá kryolipolýza. Skvělá novinka – nízkou teplotou poškodíme tukové buňky a v dané oblasti se už zásoby netvoří. Je to bez operace, rychlé a elegantní. Musíte ale mít kvalitní lékařský přístroj. S ním je léčba dražší než s lacinými „chladítky” bez efektu, která najdete na každém rohu. Řada pacientů řeší nadbytek tuku a povadlou kůži. Oboje skvěle vyřeší radiofrekvenční liposukce (BodyTite), kde zároveň odsáváme tuk a vypínáme teplem kůži až o 30 procent.

Více zde.

Výběr článků

Načítám