Hlavní obsah

Efektivní řešení pro restaurace a jídelny: Moderní pohled na balení a rozvoz jídel

Komerční článek

Restaurace a jídelny se neustále snaží poskytovat svým zákazníkům co nejlepší zážitek. S nárůstem popularity rozvozu jídel jsou také nuceny hledat efektivní a spolehlivá řešení pro balení a dodávku hotových jídel. A nejen to. Mnoho z nich také řeší otázky ohledně hygieny, trvanlivosti a udržitelnosti obalových materiálů.

Foto: Adobe Stock

Balení jídla zatavením

Článek

V dnešní době je klíčové, aby měly restaurace a jídelny k dispozici moderní technologie pro balení a dodávku jídel. Proto nabízíme ty nejlepší stroje a materiály, které jim pomohou v jejich každodenní práci a zároveň jim umožní efektivněji a bezpečněji doručovat jídla zákazníkům,“ říká Pavel Grünfeld, majitel společnosti Technology s.r.o.

Automatické a poloautomatické zatavovací stroje

Zatavovací stroje rychle a efektivně zataví jídlo do fólií nebo misek, což usnadňuje proces balení a zvyšuje produktivitu. „Našim klientům doporučujeme výběr zatavovacího stroje nepodcenit. Při vysokém počtu balených jídel je výkon stroje důležitý a krátkodobý výpadek může provozu způsobit nemalé problémy a i proto je pak velmi důležitou součástí dodávky z naší strany kvalitní a rychlý servis,“ dodává Pavel Grünfeld. Mezi nejprodávanější produkty z nabídky firmy Technology s.r.o. patří zatavovací stroj hotových jídel EASYTECH S nebo EKOSEAL 1 a 2.

Foto: Vladimír Labaj

Easytech S

Praktický zatavovací stroj EASYTECH S je určený pro balení hotových jídel do misek přetažením a přivařením fólie. Jídlo včetně polévek a salátů dokonale ochrání při další manipulaci. Zatavovací balička je vhodná zejména pro restaurace, malé gastro provozy, jídelny a rozvoz. Její provoz je velice ekonomický a investice se rychle vrátí. Navíc je téměř bezúdržbová.

Vakuování potravin

Poloautomatické a automatické vakuovací stroje umožňují rychlé a efektivní vakuování potravin v bariérových vakuových sáčcích, což pomáhá prodloužit jejich trvanlivost a zachovat jejich čerstvost. Velkou škálu vakuovacích strojů má ve svém portfoliu například značka Henkelman, která je lídrem na trhu vakuových balicích strojů, a to díky skvělému poměru kvality a ceny.

Foto: Henkelman

Mini Jumbo

Vakuovací stroj Henkelman Mini Jumbo je ideální volbou pro profesionální použití v každé restauraci díky svému nerezovému provedení AISI 304, zaobleným rohům pro snadné čištění, vakuové pumpě BUSCH a jednoduchému ovládání. Svářecí lišta zajistí bezpečné uzavření produktů. Údržbový program udržuje stroje, navíc umožňuje čištění oleje ve vakuové pumpě.

Obalový materiál potřebný (nejen) k rozvozu jídel

Kromě balicích strojů jsou restaurace také závislé na kvalitních fóliích, sáčcích a miskách pro bezpečné a hygienické balení jídel. Moderní obaly jsou vyrobeny z odolných materiálů, které chrání pokrmy před vnějšími vlivy a zajišťují jejich bezpečnou dopravu k zákazníkům. Zapomenout se nesmí ani na zdravotní nezávadnost a udržitelnost.

Výběr článků

Načítám