Hlavní obsah

Předsevzetí Angeliny Jolie pro rok 2008: další adopce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Angelina Jolie má o svém novoročním předsevzetí jasnou představu. Partnerka Brada Pitta adoptuje v roce 2008 další dítě. A uvažuje i vlastním. Ještě předtím se však v lednu pokusí smířit s tím, že její matka Marcheline Bertrandová bude přesně rok po smrti.

Článek

„Když jsme ztratili maminku, nikdo z nás nemohl přestat plakat. Bojovala s tím velmi dlouhou dobu, osm let to šlo nahoru a dolů, ale musela se dožít svých vnoučat. Pro ni bylo ni nejlepší, když viděla Angelininy děti,“ svěřil magazínu Now bratr Angeliny James.

Brad a Angelina mají čtyři děti, vlastní jeden a půlroční dceru Shiloh a tři adoptivní: šestiletého Maddoxe, čtyřletého Paxe a dvouletou Zaharu.

„Během příštích tří měsíců adoptují další dítě. Pax a Mad jsou oba z Asie, ale Brad a Angelina chtějí pro Zaharu společníka z Afriky," uvedl blízký zdroj.

"Angelina se také pokusí o početí dalšího dítěte. Měla řadu filmových rolí, které teď byly odloženy, takže se pokusí znova rychle otěhotnět,“ prozradil rodinný přítel.

Reklama

Související témata:

Související články

Angelina Jolie a Brad Pitt zvoleni párem roku

Americký magazín US Weekly každoročně jmenuje nejlepší slavnou dvojici. Letos zvítězil pár Brad Pitt a Angelina Jolie, kterému se přezdívá ve zkratce...

Výběr článků

Načítám