Hlavní obsah

Jennifer Anistonová uhnala Francouze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká herečka Jennifer Anistonová se nedávno rozešla se svým manželem Bradem Pittem a již zřejmě spočívá v náručí jiného kolegy. Jím je tentokrát francouzská hvězda Vincent Cassel, napsal v neděli internetový server Contact Music.

Foto: Martina Sakalová

Děti se nejlépe naučí bruslit s rodiči.

Článek

Pětatřicetiletá Anistonová v poslední době prý tráví podezřele hodně času s osmatřicetiletým francouzským hercem. Měli se údajně sblížit během natáčení filmu v Chicagu a v Londýně.

Jejich vztah tím ale neskončil a pokračoval i po návratu do Los Angeles, kde se také na snímku pracovalo.

"Mezi nimi to opravdu jiskří. Když jsou spolu, povídají si skoro šeptem a jeden z druhého nespustí oči," popsal zdroj z hereččina blízkého okolí.

"Ona se občas usměje, vykouzlí široký úsměv a laškovně si pohrává se svými vlasy. Když na ni budete naléhat, řekne vám, že Vincent je velmi důvěrný přítel, na kterém jí záleží. Ale vypadá to, že je víc než jen kamarádem do nepohody," uzavřel.

Reklama

Související témata:

Související články

Manželství Brada Pitta je v troskách

Po čtyřech a půl letech končí manželství dalšího z hvězdných párů amerického Hollywoodu. Jak v noci na sobotu oznámily světové agentury, rozchod oznámili Brad...

Vztah Pitta a Anistonové má ještě naději

Herci Brad Pitt (41) a Jennifer Anistonová (35) se sice rozešli, rozvod však zatím neplánují. Chtějí si jeden od druhého odpočinout a nevylučují, že se nakonec...

Výběr článků

Načítám