Hlavní obsah

O krach Pittova manželství se postarala Angelina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Utajovaný vztah Brada Pitta (41) s Angelinou Jolieovou (29) údajně způsobil krach hercova manželství s Jennifer Anistonovou (35). Podle internetové verze britského listu News of the World měla Anistonová přistihnout svého chotě, jak vede důvěrnou konverzaci po telefonu s milenkou.

Foto: Jiří Klicpera

Zahájení slavnosti

Článek

Jennifer Anistonová Bradův nemanželský poměr zřejmě tušila. Již pár měsíců se proslýchalo, že se Pitt s Angelinou intimně sblížil loni při natáčení filmu Pan a paní Smithovi, v němž herci ztělesnili manželskou dvojici. 

Podle zdrojů z jejich blízkého okolí se měli oba protagonisté do svých rolí vžít, až to vypadalo, že jsou skutečnými partnery. [celá zpráva] Některé erotické scény, v nichž vystupovali nazí, prý točili zcela vysvlečeni, aniž by použili svršky tělové barvy, které jsou většinou používány. Od svých rolí neupustili ani během přestávek či po skončení natáčení, měli se prý k sobě více než jen obyčejní kolegové.

Jennifer je načapala

Jejich poměr pokračoval i v soukromí, kdy byli oba od sebe vzdáleni třeba tisíce kilometrů. Kontakt měli mezi sebou udržovat telefonicky. Jejich rozhovory měly erotický nádech. Při jednom z nich je přistihla Anistonová, což ji přesvědčilo, že manželství pozbylo smyslu.

"Jennifer poslouchala rozhovor na druhé domácí lince. Nevím, jestli se napojila náhodou nebo vědomě. Každopádně se příšerně rozčílila," vyprávěl zdroj z hereččina okolí.

"Nikdy nebylo lehké být vdaná za muže, který je považován za nejvíce sexy na světě. A Jennifer začala speciálně žárlit na Angelinu. Když se na to zeptala Brada, nesnažil se zapírat. Uvědomil si, že jeho manželství je v konečné fázi a řekl to Jennifer," dodal stejný zdroj.

Brad chce být otcem

Jiné zdroje však naznačují, že za rozpadem manželství stojí Pittova touha po dítěti. Anistonová přitom nedávno prohlásila, že se i nadále hodlá maximálně věnovat své kariéře. Angelina Jolieová přitom vychovává adoptivního synka Maddoxe, jemuž chce brzy pořídit bratra. [celá zpráva] Brad Pitt se prý s Maddoxem velmi sblížil.

"Brad se nikdy netajil s tím, že by rád založil rodinu. Ale Jennifer to odmítala, raději se soustředila na budování filmové kariéry," řekl zdroj listu News of the World. "Naproti tomu je Angelina mateřský typ. Stejně tak je nádherná a Brad těmto všem důvodům propadl."

Reklama

Související články

Anistonová vyhnala Brada Pitta z postele

Herec Brad Pitt, který je již čtyři roky šťastně ženatý s Jennifer Anistonovou, se prý v poslední době změnil. Může za to role hrdiny v historickém velkoflimu...

Jennifer Anistonová potratila

Herečka Jennifer Anistonová, která nedávno radostně oznámila očekávání svého přírůstku, jehož otcem měl být její manžel Brad Pitt, s největší pravděpodobností...

Výběr článků

Načítám