Hlavní obsah

Vztah Pitta a Anistonové má ještě naději

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herci Brad Pitt (41) a Jennifer Anistonová (35) se sice rozešli, rozvod však zatím neplánují. Chtějí si jeden od druhého odpočinout a nevylučují, že se nakonec k sobě znovu vrátí. Jejich manželství tak má šanci na přežití.

Foto: Adéla Čuříková
Článek

Alespoň to tvrdí přátelé z okolí obou herců. Podle nich jsou Brad a Jennifer stále zamilovaní, ale potřebují jen odluku, aby se mohli rozhodnou, zda se i nadále budou ubírat stejnou cestou. "Jeden druhého potřebují," uvedl jeden z přátel manželů. Pokud se naplní věštba přátel, Pitt a Anistonová by opět mohli tvořit spokojený manželský pár.

V opačném případě však obě hollywoodské hvězdy hodlají i v budoucnu zůstat dobrými přáteli. I v současnosti si prý výborně rozumějí. "Myslím, že nikdo neví, proč se rozcházejí," uvedl zdroj z jejich blízkého okolí. "Každopádně dělají vše, aby to proběhlo v pohodě. Chtějí zůstat kamarády. Není to konec světa."

Angelina sama na výchovu synka

Na rozpadu jejich vztahu se prý podepsala Angelina Jolieová (29), která měla s Pittem udržovat více než důvěrný vztah. [celá zpráva] Tuto tezi herečka nepotvrdila. "Uvědomila jsem si, že je velmi pravděpodobné, že budu Maddoxe vychovávat sama," uvedla Jolieová. "Mám dobré přátele a dobré milence, ale žádnou velkou lásku," dodala zároveň a nechala otevřenou cestu pochybnostem o jejím údajném vztahu s Bradem.

"Nechci činit nikomu dalšímu bolest nebo prožívat další rozvod." Angelina byla vdaná již dvakrát. Poprvé se provdala v roce 1996 za britského herce Jonny Lee Millera, jehož potkala při natáčení filmu Hackers. Jejím druhým manželem byl Billy Bob Thornton. V obou případech se rozvedla po třech letech trvání svazku.

Reklama

Související články

Manželství Brada Pitta je v troskách

Po čtyřech a půl letech končí manželství dalšího z hvězdných párů amerického Hollywoodu. Jak v noci na sobotu oznámily světové agentury, rozchod oznámili Brad...

Výběr článků

Načítám