Hlavní obsah

Manželství Brada Pitta je v troskách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Po čtyřech a půl letech končí manželství dalšího z hvězdných párů amerického Hollywoodu. Jak v noci na sobotu oznámily světové agentury, rozchod oznámili Brad Pitt a Jennifer Anistonová, kteří sice končí manželství, ale nadále zůstávají "dobrými přáteli".

Foto: HZS Zlínského kraje

Ilustrační foto.

Článek

"Rádi bychom oznámili, že po sedmi společných letech jsme se rozhodli formálně rozejít," uvádějí ve společném prohlášení Pitt a Anistonová, kteří měli první rande v roce 1998. "Pro ty, koho tyhle věci zajímají, bychom chtěli vysvětlit, že náš rozchod nesouvisí s žádnou ze spekulací, které zveřejnily bulvární sdělovací prostředky."

Reagovali tak na zprávy bulváru, který pravidelně hlásil jejich manželské radosti i strasti včetně tvrzení, že jedenačtyřicetiletý Brad už by si přál děti, ale o šest let mladší Jennifer rodinu ještě nechce.

Krátce poté se v novinách objevila fotografie Jennifer bez snubního prstýnku, jen aby se o dva dny později na titulní straně amerického deníku New York Post mohl objevit titulek "Prsten je zpátky!" doprovázený fotografií diamanty posázeného kroužku na Jennifeřině ruce.

"Naše rozhodnutí je výsledkem pečlivého uvážení. S radostí zůstaneme přáteli, kteří si váží a mají rádi jeden druhého," uvádějí dále Pitt a Anistonová v prohlášení, v němž zároveň prosí o "vlídnost a citlivý přístup" v nadcházejících měsících.

Velkolepá svatba

Pitt, který patří k nejžádanějším mužům v Hollywoodu a Anistonová, jež se stala známou po celém světě díky roli Rachel v seriálu Přátelé, se vzali v kalifornském Malibu 29. července 2000 při nákladné ceremonii za účasti celé přehlídky celebrit, mezi nimiž nechyběli ani ostatní "Přátelé". Pro oba to byl první sňatek.

Pitt a Anistonová zůstávají spolumajiteli produkční společnosti Plan B, jejíž první film Charlie and the Chocolate Factory (Karlík a továrna na čokoládu) podle dětské knihy Roalda Dahla má mít premiéru v letošním roce.

Reklama

Související témata:

Související články

Jennifer Anistonová potratila

Herečka Jennifer Anistonová, která nedávno radostně oznámila očekávání svého přírůstku, jehož otcem měl být její manžel Brad Pitt, s největší pravděpodobností...

Pitt a Anistonová se oblékají nejlépe

Jeden z nejsledovanějších hollywoodských párů Brad Pitt a Jennifer Anistonová obsadil první příčku v žebříčku nejlépe oblékaných mužů a žen v showbyznysu....

Výběr článků

Načítám