Hlavní obsah

Jan Rosák se děsí jarního úklidu

Novinky, Korzo
MNÍŠEK POD BRDY

Oblíbený herec a moderátor Jan Rosák se chystá na jarní úklid. Tato činnost ho však vůbec neláká, naopak by ji rád přenechal jiným. Sám však musí vystěhovat garáž, uklidit zahradu a práce ho čeká rovněž v divadle, kde se uvádí do provozu amfiteátr, v němž se bude konat přehlídka divadel pro děti.

Foto: archiv NPÚ

Vila v Jablonci nad Nisou

Článek

"V našem divadle loni vznikla nová tradice, když jsme odstartovali první ročník festivalu Lážov Káji Maříka. Akce měla mimořádný ohlas a vystřídalo se tady tisíc tři sta dětí. Teď připravujeme druhý ročník, který začne 31. května. Okolo festivalu je sice hromada starostí, ale je to příjemná práce. Dětské publikum je velmi vděčné," podotkl Rosák. 

Těší se na houby

Rosák si v průběhu roku pravidelně vyšetří čas na odpočinek. Nejraději relaxuje v lese, protože je vášnivým houbařem.  

"Zima byla letos velmi úporná a měl jsem toho dost. Už se nemůžu dočkat, až se venku všechno zazelená a v létě vyrazím na svá oblíbená místečka, kde rostou praváci. V okolí Mníšku jsou sice hřibonosné lesy, ale loni bylo takové sucho, že jsem nenašel ani prašivku. Strašně se těším, že si to letos všechno vynahradím," zasnil se herec.

Související témata:

Související články

Jan Rosák ignoruje Valentýna

Populárnímu moderátorovi Janu Rosákovi nepřirostly oslavy Valentýna k srdci a svátek zamilovaných mu připadá naprosto zbytečný, stejně jako kdysi Děda Mráz....

Výběr článků

Načítám