Hlavní obsah

Asfaltéři na Slovensku si hlavu nelámali. Vyasfaltovali parkoviště kolem stojícího auta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S autem zaparkovaným na parkovišti, které měli pokrýt novým asfaltem, si pracovníci ve městě Vrútky na severu Slovenska příliš starostí nedělali. Vyasfaltovali plochu přesně kolem stojícího vozidla. Majitel si vůz navzdory upozornění nepřeparkoval, pod vozidlem tak zůstal kus bez asfaltu.

Foto: Foto TV Markíza

Asfaltéři si s překážkou hlavu příliš nelámali.

Článek

Podle televize Markíza to kolemjdoucí komentovali slovy, že by tam vůz měli nechat jako památník. Primátor města Branislav Zacharides vysvětlil, že v případě zaparkovaného automobilu se jednalo o cizí majetek a bez souhlasu majitele s ním nešlo manipulovat.

Později vyšlo najevo, že majitel vozu se dlouhodobě zdržoval v Bratislavě a o nutnosti přeparkování nevěděl. „Klíč od vozu měl v bytě, ale klíč od jeho bytu nikdo jiný neměl a tím pádem jsme se nemohli dostat k vozidlu,“ dodal primátor.

Slovenský řidič jezdil s vlastnoručně namalovanou SPZ

Koktejl

Po několika dnech majitel vůz přeparkoval a dodavatelská firma dala vše do pořádku. „Dělat to tímto způsobem je nepochopitelné, protože museli počítat s tím, že to budou muset dodatečně dodělat,“ kroutil hlavou Ján Čelko, šéf katedry silničního inženýrství Žilinské univerzity.

Reklama

Související témata:
Vrútky

Výběr článků

Načítám