Hlavní obsah

Netradiční kemp nabízí relaxaci uprostřed velkoměsta

Novinky, Bohumila Kunertová

Mnoho lidí po hektickém týdnu v zaměstnání rádo vyrazí někam ven do přírody kempovat. Stačí jen sbalit pár věcí, vzít karavan a můžete vyrazit. Když ale nevyjde počasí, může být takový výlet docela nuda. To rozhodně ale neplatí pro kemp, který vyrostl v Berlíně. Tady si můžete užívat, i když leje jako z konve. Celý kemp je totiž i s karavany "zaparkovaný" uvnitř továrního komplexu.

Foto: Profimedia.cz

V městském kempu najdete všechno potřebné, stejně jako v každém jiném. Jen s tím rozdílem, že tady si můžete užívat relax bez ohledu na počasí.

Článek

Milovníci kempování jako zásadní přednost vyzdvihují hlavně odpočinek v přírodě. Co když se vám ale z města nechce, a přesto toužíte po kempování? Nacházíte-li se někde poblíž Berlína, pak máte vyhráno. Právě v centru tohoto významného města vyrostl poměrně netradiční městský kemp s názvem Hut Palace (Huttenpalast).

Foto: Profimedia.cz

Nechybí ani venkovní posezení a stromy, dokonce je k dispozici i pouliční osvětlení, které vás v noci bezpečně nasměruje do pokoje.

Má všechno, co vyznavači kempování žádají, vlastní karavan tady však mít nemusíte, cituje server Daily Mail. Najdete tu dostatek zeleně, venkovní posezení (soukromé i pro větší společnost) i osvětlené cestičky, po kterých se v noci bezpečně dostanete právě ke svému karavanu. Nic zvláštního.

Foto: Profimedia.cz

V kempu jsou zatím jen tři karavany - hotelové pokoje (ložnice). Každý je ale útulně vybaven.

Při podrobnější obhlídce okolí tu přeci jen jeden zásadní rozdíl oproti klasickému kempu najdete. Celý kempingový prostor je útulně "zaparkován" uvnitř tovární budovy, která kdysi fungovala jako výrobna vysavačů.

V kempingovém hotelu jsou zatím tři karavany (hotelové pokoje), každý vybavený potřebnými věcmi, a každý v jiném stylu. Jeden například uvnitř připomíná jeskyni, jiný je vybaven jako romantické hnízdečko, kde nechybí velká manželská postel.

Foto: Profimedia.cz

Ložnice ve stylu jeskyně - útulné a romantické

Ubytování v městském kempu vyjde na 50 liber za noc (cca 1540 korun), pokud budete chtít i snídani, žádný problém. U každého karavanu najdete ráno malou mísu s ovocem a croissanty.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám