Hlavní obsah

Luxusní hausbót jako bydlení pro náročné nabídne i vlastní zahradu

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Představy o bydlení máme každý jiné. Někomu stačí panelákový byt, jiný touží po vlastním domě, někdo je vybíravý a jen tak něco ho nenadchne. Právě pro náročnější zájemce máme jeden tip. V Londýně je na prodej vskutku luxusní hausbót, který kromě mnoha obytných místností nabídne případnému majiteli i místo k relaxaci v podobě vlastní zahrady.

Foto: Profimedia.cz

Zájemci si mohou hausbót prohlédnout v Londýně, kde v současnosti kotví.

Článek

Stejně jako každé jiné "nadstandardní" bydlení má i tento moderní hausbót luxusní cenovku. Jeho prodejní cena byla stanovena na 1,69 miliónu liber (cca 53,3 miliónu korun). Za vysokou cenu ale může nový majitel očekávat velmi příjemný přepych.

Foto: Profimedia.cz

I lodní kuchyň může vypadat luxusně.

Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz

V prostorném baru se můžete kochat výhledy na město.

K dispozici je šest pokojů, stejný počet koupelen a dvě kuchyně. Skutečným bonbónkem je pak překvapení pod zatahovací střechou - vlastní relaxační zahrada.

Při krásném počasí tak může majitel relaxovat a přitom si užívat krásných výhledů do okolí, za špatného podnebí jen jednoduše střechu zatáhne, aby zahrada nepřišla k úhoně, cituje server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Na lodi je k dispozici celkem šest ložnic, všechny s potřebným vybavením.

Foto: Profimedia.cz

Poznali byste, že jste na lodi?

Unikátní hausbót je nyní k vidění v Londýně, kde kotví v oblasti Canary Wharf. Loď byla postavena v roce 1957. Nedávno byla rekonstruována, mezi materiály byla hojně využita přírodní žula, četně zastoupeným dřevem je teak, dlažba v kuchyních a koupelnách byla dovezena ze Španělska.

K nezbytnému vybavení lodi patří také GPS, radar a tři kamery.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám