Hlavní obsah

Milovnice hororů si zařídila domov podle svého gusta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když si Elise Neaceová z amerického Ohia před šesti lety koupila dům, rozhodla se, že jej zařídí ve stylu, který je jí nejbližší. Od útlého dětství se ze všeho nejraději dívá na horory, a když nastane na podzim čas oslav svátku Halloween, je ve svém živlu. V tomto duchu už vyzdobila tři místnosti svého domova natrvalo a neváhala za to utratit v přepočtu skoro 45 tisíc korun. Jejím cílem je mít takto zařízený celý dům.

Američanka má halloweensky vyzdobený dům, manžel z toho není nadšenýVideo: AP

 
Článek

Elise Neaceová (32) z města Antwerp ve státě Ohio nebyla nikdy tak úplně všední dívkou. Už od tří let se ráda dívala na horory a jejím nejoblíbenějším svátkem v roce byl vždy Halloween.

Když si před šesti lety mohla konečně dovolit pořídit vlastní dům, rozhodla se, že jej vyzdobí ve strašidelném stylu. Zatímco běžné americké rodiny mají po domácnostech rozvěšené netopýrky, pavučinky, kostlivce a vydlabané dýně pouze na přelomu října a listopadu (Halloween se slaví 31. října), část Elisiny domácnosti takto vypadá celoročně.

Jak uvedla pro web Daily Express US, původně touto výzdobou chtěla potěšit svého manžela Zacha (32), nicméně ten prý o její dílo nejeví žádný zájem, neboť její totální nadšení pro Halloween nesdílí.

Orloj se Sisyfem i mohutné zlaté ruce. Brněnský Kristkův dům přitahuje pozornost kolemjdoucích

Tipy a trendy

Milovnice hororů dosud vyzdobila tři místnosti svého domova. Ložnici, obývací pokoj a jídelnu. Za každou dekoraci se snaží utratit maximálně 20 dolarů (446 Kč), celkové náklady zatím odhaduje na 2000 dolarů (asi 44 650 Kč). Jak sama uvedla, podařilo se jí například sehnat „roztomilé polštářky ve tvaru lebky“, má rovněž mj. i halloweenské utěrky a hrnečky v kuchyni.

„Když jsme se přistěhovali, stěny tu byly růžové, teď jsou obývací pokoj a jídelna vymalované v náladové modré,“ říká Elise a dodává, že její nejoblíbenější částí domova je zeď v jídelně, na kterou umístila spoustu plaket s nejrůznějšími halloweensky laděnými nápisy, jako například „domove, sladký strašidelný domove“ a „čarodějnické tržiště“.

Elise v současné době pracuje na proměně ložnice, kterou plánuje vymalovat buď v tmavé kaštanové barvě, nebo v zelené a samozřejmě také vybavit spoustou strašidelných dekorací. I sem mají přijít „roztomilé“ polštářky s lebkami a přehoz ve stylu pavučiny.

Mladá žena, která pracuje ve zdravotnictví, má celou svou garderobu v černé barvě a na Halloween si dělá pravidelně stylový make-up. Prvním hororem, který viděla ve třech letech, byl Hřbitov domácích zvířátek z roku 1989, který měli její prarodiče na videokazetě. Od té doby jej viděla nesčetněkrát.

Anketa

Líbilo by se vám mít domov celoročně vyzdobený ve strašidelném stylu?
Ano, to by se mi líbilo.
11,2 %
Na Halloween nemám nic proti tomu, ale po celý rok by mi to přišlo divné.
13 %
Ne. Takhle svůj domov nezdobím ani na Halloween.
75,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 454 čtenářů.

Na téhle adrese by chtělo bydlet nejedno dítě

Tipy a trendy

Může se vám hodit na Zboží.cz: Halloweenské dekorace

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám