Hlavní obsah

To je důslednost! Učitelka výtvarné výchovy má doma takřka vše růžové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Většina lidí se domnívá, že růžová je jenom barva. Jsou ovšem lidé, nejčastěji ženy, pro něž je růžová bez nadsázky životní styl. K takovým patří i 33letá učitelka výtvarné výchovy Yasmin Stuckiová ze Švýcarska. Její domov hraje mnoha odstíny této barvy a její sbírka nejrůznějších růžových předmětů by, pravda, asi nejvíce omámila malé dívenky.

BEZ KOMENTÁŘE: Švýcarka je posedlá růžovou barvouVideo: Caters News/Yasmin Stucki, AP

 
Článek

Yasmin lze bez přehánění označit za ženu posedlou růžovou barvou. Svědčí o tom mj. fakt, že už deset let na sebe údajně neoblékla nic, co by nebylo růžové.

Málokoho proto patrně překvapí, že nezůstala jen u módy, ale že se ve stejném duchu a s neobyčejnou vervou pustila i do zařizování svého domova.

I v něm momentálně návštěva sotva zavadí okem o jinou barvu než o některý z desítek odstínů té, kterou někteří lidé vynášejí do nebe a jiní považují za odpudivou. (Zvláště pak v takovém množství.)

Yasmin pracuje jako učitelka výtvarné výchovy. A tak v zařízení jejího bytu lze nalézt jistý styl a eleganci. Samozřejmě, pokud se člověku růžová nepříčí přespříliš.

Žena se agentuře Caters svěřila, že růžovou barvu miluje už od dětství, ale na rozdíl od jiných žen, místo toho, aby z ní vyrostla, začala jí být s přibývajícím věkem naopak až posedlá.

Foto: Caters News/Yasmin Stucki, AP

V domě je vše růžové.

Vše začalo patrně v době, kdy jí bylo 12 let a maminka jí koupila růžové džíny. Od té chvíle se nadchla pro světlé barvy. Přičemž mezi nimi ji čím dál více lákala právě růžová.

Aby přesvědčil manželku k životu na cestách, proměnil vůz tak, jak by to udělal jen málokdo

Tipy a trendy

Před více než dvěma lety se Yasmin přestěhovala. A tehdy dostala příležitost zařídit si nový domov jako svůj malý svět a ráj. Od samého začátku jej zařizovala v růžové barvě, a tím pádem tedy i ve stylu, který připomíná domečky pro panenky.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Člověka, jenž zůstal jakékoli posedlosti ušetřen, by to jistě ani nenapadlo, ale Yasmin je přesvědčená, že její domov ještě stále není hotový a že ji na jeho úpravách čeká stále ještě spousta práce.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám