Hlavní obsah

Sídlo, kde bydleli JLo a Ben Affleck, je k mání za téměř 2 miliardy. Zájemce se může těšit na velké kino i vinný sklep

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tato rozhlehlá rezidence na konci jedné z ulic v Beverly Hills se může pyšnit ne jedním, ale hned dvěma slavnými páry, které v ní pobývaly. V době, než si koupili vlastní dům, si ji pronajímali manželé Jennifer Lopezová a Ben Affleck. V minulosti pak sídlo 20 let vlastnil herec Danny DeVito a jeho žena Rhea Perlmanová. V současné době je k mání, a to za takřka 2 miliardy korun.

Foto: Profimedia.cz

Až do června letošního roku si dům pronajímali a bydleli v něm Jennifer Lopezová a Ben Affleck.

Článek

Je to jedno z těch losangeleských sídel, které je rozlehlé, a přitom svým způsobem celkem nenápadné. Svým stylem nijak nevybočuje z okolní rezidenční zástavby – patrový dům se sněhobílými fasádami a šedou plechovou střechou sedlového tvaru porůznu narušovaného vikýři.

Hlavní objekt s půdorysem do písmene L doprovází na pozemku o výměře 4856 m2 vedlejší budova, dvě garáže s výtahy a také domek u bazénu, který má rovněž zázemí k bydlení. Vše dohromady tak nabízí úctyhodných 2258 m2 užitné plochy.

Rezidenci postavili už ve 30. letech minulého století a celé dvě dekády v ní původně bydleli americký herec, režisér a producent Danny DeVito se svou ženou Rheou Perlmanovou. Ti se ale rozvedli, a jak připomíná web The Wall Street Journal, svůj domov v roce 2015 prodali.

Dům, v němž žila a zemřela Marilyn Monroe, se patrně podařilo zachránit před demolicí

Jak bydlí VIP

Dalším slavným párem, jenž si vyhlédl rezidenci pyšnící se celým tuctem ložnic, 17 koupelnami, vinným sklepem a především domácím kinem, které má samo o sobě plochu 465 m2, byli herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová a herec a scenárista Ben Affleck. Ti si jej pronajímali až do června letošního roku, než si pořídili vlastní dům.

„To, co dělá tuto nemovitost velmi výjimečnou, je skutečnost, že se nachází v jedné z nejlepších lokalit v Beverly Hills na konci slepé ulice. Soukromí, které nabízí Ridgedale (název ulice - pozn. red.), bylo patrně důvodem, který sem Bena a Jen přitáhl. Je to jedno ze sídel s největším soukromím, jaké si dokážete představit,“ vysvětluje hlavní kouzlo domu realitní makléř Santiago Arana pro magazín People.

Rezidence je v současné době k mání za 85 milionů dolarů, tedy zhruba 1,97 miliardy korun.

Zoe Saldana ze snímku Avatar nabídla k prodeji svůj dům v Beverly Hills

Jak bydlí VIP

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám